La mulți ani, România! Maria și Mihai, copiii tăi, așteaptă să fie eliberați!

Solidaritate pentru Dr. Camelia Smicala si copiii ei

La mulți ani, România! Maria și Mihai, copiii tăi, așteaptă să fie eliberați!

„Nu ne vom lasa pâna nu vor elibera copiii! Noi considerăm această acțiune răpire de copii.”(Doru Coliu, Presedinte Organizația PMP Diaspora)
,,Oare autoritățile României nu știu că umilirea unui singur membru al nației umilește întreaga națiune?… Noblețea și demnitatea Mareșalului Mannerheim s-a stins în Finlanda. Omenia a apus.”(Victor Roncea, jurnalist)
,,Finlanda trebuie să înțeleagă că Mihai și Maria Smicală sunt și copiii noștri, ai României, și nu vom permite să fie tratați injust, în disprețul normelor internaționale și al elementarului bun simț omenesc. Libertate pentru Maria și Mihai Smicală!”(Constantin Codreanu, președintele Comisiei pentru Românii de Pretutindeni)
„Nu văd nici un motiv pentru care acești copii să rămână departe de mama lor și separați între ei”(Preasfințitul Părinte Episcop Macarie Drăgoi).
,,Tot mai des se distorsioneaza notiunea de „interes superior al copilului” pretinzindu-se, prin sfidarea inteligentei umane, ca ar fi in interesul copiilor sa creasca in orfelinate-inchisori si nu in familia lor…Chiar daca luarea copiilor din familie s-ar fi facut in baza unei hotariri judecatoresti, atunci cind ea s-a dat cu incalcarea Conventiei ONU, si chiar a legislatiei interne a Finlandei care trebuie sa respecte Conventia, adica nelegal, tot rapire de copii se cheama!”(Avocat Maria Bornea)
,,…drepturile acestor copii prevalează în fața oricăror legi și decizii… Avem de-a face, din păcate, cu un exemplu al faptului că autoritățile finlandeze refuză în continuare dialogul deschis pe marginea acestui caz.”(din Comunicatul de presă al secretarului executiv al PNL și co-președinte al Comisiei de politică externă, Radu Carp, și al senatorului și vicepreședintelui PNL, Ben-Oni Ardelean, privind abuzul autorităților finlandeze în cazul doamnei Smicală).
,,Trebuie, în fiecare moment, să ne gândim la binele minorilor” (Andreea Păstârnac, ministru).
,,Foarte multe dispoziții legale și convenționale care sunt uluitor desconsiderate în această cauză. Nu este doar un coșmar emoțional…un băiețel care în fiecare zi scrie memorii, și o fetiță care nici să roage nu mai are putere…Noi, românii, când e vorba de copiii noștri, suntem mai uniți decât oricând.”(Avocat Ana – Corina Săcrieru).
,,Acești doi copii frumoși, cetățeni ai României, au fost confiscați de o agenție specializată în furtul de copii, numită pe nedrept „protecția copilului”, a cărei scop suprem nu este protejarea copiilor, ci distrugerea familiei.”(Pastor Samy Tuțac, președintele Comunității Baptiste Timișoara)
,,Prin prezența noastră aici vrem să arătăm că ne pasă, că suntem alături de ei, că ne rugăm pentru ei și mai ales că cerem atât statului finlandez, care trebuie să reunească această familie, cât și statului român să facă un pas decisiv pentru rezolvarea acestui caz.”(Mihai Gheorghiu, Președintele Comitetului de Inițiativă al Coaliției pentru Familie).
,,Comisia trebuie să solicite autorităților finlandeze să redea copiii mamei!”(Maria Grapini, europarlamentar).
,,Aș transmite un mesaj Finlandei cu această ocazie: Nu urma drumul pe care Norvegia vrea să il deschidă si să îl dea ca exemplu altor națiuni, prin distrugerea familiei!”(Marius Bodnariu).

Finland, the whole world 🌍 is watching you!
Give Mihai and Maria back to their mother. #MihaiTudose,
#VisitFinland#AmbasadaRomanieiInHelsinkiFinland#Finland #lastensuojelu#tampere#childabuse#CameliaSmicala#MariaJalaskoski#MihaiJalaskoski,
#StopThisChildAbuse!

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    dec. 03, 2017 @ 04:18:40

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: