FELICITARI PRODOCENS MEDIA LA ANIVERSAREA DE 3 ANI!!!

FELICITARI PRODOCENS MEDIA LA ANIVERSAREA DE 3 ANi!!!

Multumim Domnului pentru slujirea fratelui Catalin Vasile si a echipei Prodocens Media, pentru munca neobosita, pentru credinciosia cu care slujeste si bucuria cu care slujeste pentru gloria lui Dumnezeu. Prodocens Media ne-a infrumusetat viata cu filmarile de la cele mai importante evenimente, cu predici si mesaje si cantari. Nu ne-am mai putea imagina viata fara Prodocens Media. Dorim ca Dumnezeu sa le dea multa sanatate si putere pentru aceasta munca si sa-i binecuvanteze si sa le implineasca toate nevoile lor. THANK YOU SO MUCH Prodocens Media!

Prodocens Media:

Dragi prieteni,

în această săptămână sărbătorim 3 ani de când Prodocens Media şi-a început activitatea. Nu a fost uşor pâna acum dar Ȋi mulƫumim Lui Dumnezeu pentru oportunitatea de a apăra şi promova valorile creştine prin această lucrare care pas cu pas creşte.

Au fost aproximativ 1500 de ore live şi peste 150 de evenimente la care am participat cu o echipă de voluntari foarte tânără şi plină de entuziasm.

Ştim că nici în viitor nu ne asteaptă zile uşoare dar NU NE TEMEM ci ne încredem în ajutorul Lui Dumnezeu care se va îngriji de tot ce este nevoie pentru a duce mai departe valorile creştine.

Vă mulƫumim pentru rugăciuni şi încurajări!

Cu stimă,

Cătălin Vasile,
Fondator Prodocens Media

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: