Le-a Venit Rândul – Teroriștii care au decapitat 21 de creștini pe o plajă libiană in 2015, au fost condamnați la moarte în Egipt

Cei 21 crestini Egipteni ostateci a ISIS in Libia, pozati dupa ce au fost rapiti. Photo

„Pe viata Mea, zice Domnul Dumnezeu, ca nu doresc moartea pacatosului, ci sa se intoarca de la calea lui, si sa traiasca. Intoarceti-va, intoarceti-va de la calea voastra cea rea! Pentru ce vreti sa muriti voi….. Ezechiel 33:11

O instanță din Egipt a confirmat sentințele la moarte a șapte persoane acuzate de decapitarea a 21 de creștini în Libia în 2015.

Alte 10 persoane au primit sentințe pe viață pentru că au aderat la un grup terorist cu legături cu statul islamic. Alte trei persoane au fost condamnate la 15 ani de închisoare.

Militantii ISIS au lansat un videoclip în februarie 2015, arătând decapitarea bărbaților pe o plajă libiană. Majoritatea victimelor erau membri ai comunității creștine minoritare din Egipt.

Cei șapte suspecți condamnați au fost, de asemenea, acuzați de apartenența la o celulă ISIS și de planificare a mai multor atacuri teroriste.

Mai mult de 100 de copți egipteni au murit din decembrie 2016 în câteva atentate bisericești efectuate de teroriștii ISIS.
Decizia judecătoriei de sâmbătă a venit o zi după ce mai mult de 300 de persoane, majoritatea musulmani, au fost uciși atunci când teroriștii au deschis focul asupra unei moschee din agitata peninsula Sinai, din Egipt.
Președintele Egiptului a ordonat armatei să folosească „toată forța bruta necesară” pentru a aduce stabilitate regiunii în următoarele trei luni.

CITESTE si –

 

ENGLISH

Islamic Terrorists Sentenced to Death for Beheading 21 Christians

A court in Egypt has upheld the death sentences of seven people accused of beheading 21 Christians in Libya in 2015.
10 other individuals were given life sentences for joining a terrorist group with links to the Islamic State. Three others were sentenced to 15 years in prison.

ISIS militants released a video in February 2015 showing the beheadings of the men on a Libyan beach. Most of the victims were members of Egypt’s minority Christian community.

The seven suspects sentenced were also accused of belonging to an ISIS cell, and of planning more terror attacks.
More than 100 Egyptian Copts have died since December 2016 in several church bombings carried out by ISIS terrorists.
Saturday’s court ruling came a day after more than 300 people, mostly Muslims, were killed when terrorists opened fire on a mosque in Egypt’s restive Sinai peninsula.

Egypt’s president has ordered the military to use „all brute force necessary” to bring stability to the region within the next three months.

http://www1.cbn.com/cbnnews/world/2017/december/islamic-terrorists-sentenced-to-death-for-beheading-21-christians

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: