Se apropie sarbatoarea nasterii Domnului nostru Isus – Sa continuam sa ne rugam pentru Mihai și Maria

Sa continuam sa ne rugam ptr. Mihai și Maria ca Dumnezeu sa ai scape din mâinile acestui sistem diabolic ptr. mama lor sa ai de-a putere sa reziste și sa ai aline suferința .

Se apropie nașterea Domnului nostru Isus și toți ai mulțumim lui Dumnezeu ca încă odată putem sărbătorii nașterea Lui lângă cei dragi dar sa nu uitam de Mihai si Maria care sant departe de casa de mama și de sora lor,intr-un loc unde nu au dragoste,pace și iubire,unde sant ținuți cu forța și unde nici un copil nu ar trebui sa fie ținut închis și izolat de tot ceea ce ai este drag,unde le fura copilaria și pe nimeni nu interesează lacrimile și suferința lor.

Continuati sa va rugați ptr ei și sa ai susțineți ,sa distribuiti cazul lor și sa scrieți despre ei,Domnul sa asculte rugăciunile și sa lucreze la inima celor ce ai pot lasă sa se întoarcă acasă !

Ssandra DanyellaPro Reîntregirea Familiei Group

~~~~~~~~~~

Finland, the whole world 🌍 is watching you!
Give Mihai and Maria back to their mother! #MihaiTudose
#VisitFinland #AmbasadaRomanieiInHelsinki #Finland #lastensuojelu#tampere #childabuse #CameliaSmicala #MariaJalaskoski#MihaiJalaskoski
#StopThisChildAbuse#suomen

Solidaritate pentru Dr. Camelia Smicala si copiii ei:

Pe 6 Decembrie, Finlanda sărbătoreşte Ziua naţională, ziua proclamării Independenţei de Stat, in 1917. La mulţi ani, Finlanda!

Tampere:
Pe data de 16 mai 2015, Maria şi Mihai au fost ridicaţi din familia lor ca doi infractori periculoşi. (Scena poate fi asemuită cu acţiunile hingherilor suferinzi de exces de zel.)

S-au bucurat de ,,protecţia” serviciilor sociale până pe 21 decembrie 2015, când au fost returnaţi familiei, sub motivaţia oficială -pe scurt- că acasă este cel mai bun loc pentru ei.

Pe 16 mai 2016, copiii au fost din nou luaţi în custodia Lastensuojelu, o nouă surpriză oferită cu forţa, de data aceasta în faţa şcolii, în văzul profesorilor şi al colegilor. La scrisorile şi plângerile formulate de profesorii consternaţi de această măsură, Lastensuojelu oferă un răspuns scurt şi categoric prin transferarea copiilor în alte şcoli.

Deşi există nenumărate dovezi care arată că Maria şi Mihai sunt extrem de afectaţi de separarea de familie, Lastensuojelu continuă să-i ţină izolaţi, arată o incredibilă lipsă de receptivitate faţă de nevoile lor afective, de dorinţele lor, şi refuză să ia în considerare faptul că Maria şi Mihai vor suferi pe viaţă ca urmare a supunerii la prea multe şi îndelungate emoţii negative, la vârste atât de fragede.

Lastensuojelu susţine că acţionează în conformitate cu principiul numit ,,interesul superior al copilului”, iar copiii sunt beneficiari ai sistemului. Noi, după ce am dat la o parte perdeaua de catifea pe nume ,,confidenţialitate asupra cazului” , am constatat că Maria şi Mihai sunt pur şi simplu victime, iar interesul lor este ultimul pe lista de interese pe care eminenţele cu putere de decizie din Lastensuojelu, înţeleg să-l servească.

2 comentarii (+add yours?)

  1. dininimapentrutine
    dec. 06, 2017 @ 01:41:15

    Amin! Rugaciunea este o lupta in care trebuie sa PERSEVERAM

  2. octavpelin
    dec. 07, 2017 @ 03:37:30

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: