AJUTOR!!! Apel la crestini, la pastori pentru un adolescent de 16 ani abandonat de propria familie in spital

Sa ne rugam ca Dumnezeu sa-i scoata in cale acestui adolescent frate sau frati care sa se roage pentru el si sa-i fie aproape in momente critice. Dumnezeu sa-l atinga, sa-l trezeasca si sa ajunga sa-L cunoasca pe El ca Mantuitor!

Cei care aveti blog, va rugam sa copiati articolul si sa-l publicati pentru o vizibilitate cat mai mare.

Isaia 49:15 – Poate o femeie să uite copilul pe care-l alăptează şi să n-aibă milă de rodul pântecelui ei? Dar chiar dacă l-ar uita, totuşi Eu nu te voi uita cu niciun chip. Nu vrem sa judecam mama (nu e treaba noastra cu judecata), ci vrem ca si copii ai Domnului, sa ajutam, fiecare cu ce poate…. cu un SHARE, cu un telefon, cu o vizita, cu rugaciune langa pat, cu ungere pentru vindecare, cu ajutor…. Dumnezeu sa-si gaseasca oamenii Sai care raspund totdeauna cu credinciosie!

RADIORESITA.RO:

Un caz cu adevărat trist se petrece la Vaslui acolo unde un adolescent  de numai 16 ani a fost abandonat de propria familie în spital. Adolescentul  a fost lăsat în stare vegetativă în spital de familie, care nu vrea să mai știe nimic de el.

Băiatul de 16 ani este de loc din satul Mălăiesti, comuna Vutcani, a relatat publicația Vremea Nouă. Acesta a fost grav rănit într-un accident rutier în Braşov, în luna august, și a fost operat la un spital din acest oraş. Medicii au reușit să-i salveze  viața, dar tânărul a rămas în stare vegetativă. Acum o lună acesta a fost transferat de medici  la Spitalul Judeţean de Urgentă din Vaslui, judeţul unde îşi are, teoretic, domiciliul.

Familia l-a abanondat însă aici, susțin jurnaliștii de la publicația mai sus citată băiatul primind o singură vizită în spital. Asistentii sociali au încercat să stea de vorbă cu mama lui, pentru ca aceasta să-l ia acasă, dar fără succes. Se pare că femeia ar fi recăsătorită.

Ce spun medicii despre adolescentul abandonat în spital

Angajatii SJU Vaslui au contactat şi Directia pentru Protecţia Copilului Vaslui , dar nu au primit un răspuns concret. Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgentă Vaslui, spune că „ Tot ce ţine, în acest caz, de spital s-a făcut. Familia spune că nu poate să îl ia acasă să îl îngrijească. Am contactat şi alte instituţii din alte judete, care se ocupă de îngrijirea pacientilor paliativi, dar ei nu pot să-l tină decât pe o perioadă foarte scurtă de timp, adică 14-20 de zile. Ori lui îi trebuie îngrijire pe o perioadă mai lungă de timp. Am contactat si Directia pentru Protectia Copilului pentru a fi institutionalizat într-o unitate specifică. Pacientul are sanse de recuperare, tocmai de aceea trebuie instituită o măsură în cazul acestui copil”.

SURSA – http://radioresita.ro/274427/adolescent-de-16-ani-abandonat-de-propria-familie-spital

9 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  dec. 06, 2017 @ 15:38:43

  A republicat asta pe Ciprian Barsan.

 2. Editor
  dec. 06, 2017 @ 21:36:40

  A republicat asta pe ARMONIA MAGAZINE – USA.

 3. Trackback: AJUTOR!!! Apel la crestini, la pastori pentru un adolescent de 16 ani abandonat de propria familie in spital – CrestinTotal.ro
 4. Editor
  dec. 07, 2017 @ 13:57:05

  Eficiența postărilor tale ne uimește întotdeauna !
  … dar nu suntem invidioși, ci mândri și bucuroși pentru sora noastră!
  Glorie Domnului Dumnezeu!

  • rodi
   dec. 08, 2017 @ 01:28:01

   multumesc mult pentru aceste cuvinte frumoase. Ca de obicei, cum am mai zis-o, ma bucur ca Dumnezeu ne da aceasta oportunitate de slujire si sper ca vom merge sub calauzirea Sa, facand o lucrare frumoasa care aduce cinste singurului care merita toata cinstea si onoarea. God bless you!

 5. Helenita Lety
  dec. 10, 2017 @ 04:19:28

  Va rog sa ne dati un nume de contact, un nr de telefon. Cum putem lua legatura cu cineva care poate da mai multe detalii?

  • rodi
   dec. 10, 2017 @ 23:50:27

   Nu stiu daca locuiti in Romania, daca da, probabil veti gasi nr. de telefon pentru Ana Rinder, managerul Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui, (Noi suntem in SUA) Am gasit doar numarul de telefon de la spitalul de urgenta din Vaslui, este 40 235 312 120

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: