Ca să fii Rege!

Frumos spus: …..pace[a] il caracteriza pe Rege, în simplitatea, zâmbetul si noblețea sa. Privesc la memoriile scrise, la deciziile cruciale luate în momente de grea cumpănă pentru națiunea română, si nu e greu de observat că această persoană nobilă în ciuda tuturor adversităților a lucrat în tandem și în sincronizare cu Dumnezeu…….

Depozitarul lui Dumnezeu

ca sa fii

Credit Photo :Timponline.ro

Majestatea Sa Regele Mihai și-a îngenunchiat voința în fața Regelui Regilor- Isus Hristos.

Huooo! Sar talibanii la beregata mea și asasinii ereziilor contemporane. Cei care blamează si critică pe toată lumea. Să explic!

Intr-o societate în care fiecare își apără reputația, individul ține strâns din dinți de poziția sa, rangul său, Regele Mihai a reflectat o cu totul altă identitate, una chiar regală.

Regele Mihai acceptat hotărârea lui Dumnezeu, vicisitudinile și adversitățile vieții. A acceptat cu seninătate să nu lupte împotriva comuniștilor si acelor care practicau jocurile după putere ale parveniților din secolul XX-lea.

Cea mai mare idolatrie azi din viața evanghelicilor este cu noi înșine. Noi nu vrem să cedam locul lui Dumnezeu din tronul inimilor noastre. De aici pornesc toate răzmerițele cu semenii, conflictele si tensiunile, poftele și idolatriile noastre. Nu știm să ne dam la o parte și să îl lăsăm pe El…

Vezi articolul original 895 de cuvinte mai mult

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: