Prăjiturile diavolului – Nicolae Geantă și Cornel Dărvășan la A7 Tv

ȘTIRA CEA BUNĂ – PRĂJITURILE DIAVOLULUI – NICOLAE GEANTĂ ȘI CORNEL DĂRVĂȘAN

ȘTIREA CEA BUNĂ: Cornel Dărvășan, Nicolae Geantă, doctor în geografie, pastor evanghelist – PRĂJITURILE DIAVOLULUI – o incursiune despre bârfă, clevetire, despre bănuiala rea. Vă rog să distribuiți o emisiune foarte important.

PARELNICIA ESTE LA ORDINEA ZILEI – Parerea rea este minciuna mintii. Cam asa patrunde diavolul. Prima data iti aduce o minciuna in ganduri, care este bazata pe suspiciuni sau pe fapte aparente sau inexistente. Tu iti faci in minte niste ruminatii, niste masinatiuni si ai luat deja decizia [pe omul acesta] l-ai catalogat. Asta este un hazard. Asa l-am numit eu, adica, ne gandim la ceva, ceea ce nu va fi. Ceva ce este inexistent, parelnicia asta. Si se contureaza cat mai profund in ultima perioada, de cand a aparut internetul si retelele de socializare, parelnicia este la ordinea zilei. Atati raspandaci care avem si din nefericire nu a lovit numai societatea laica. A intrat in lumea crestina. 

Oameni care taie din context, care vorbesc despre pastori. Catalogheaza. Pun etichete. Si stiti ce ma uimeste? Ca sunt o multime de oameni care-i cred. Ca sunt o multime de oameni care nu cerceteaza mai departe. Pavel ii spune lui Timotei, 1 Timotei 6, zice: Banuielile rele sunt boala cercetarilor fara rost care se nasc din mandrie. Fiti atenti ce spune: Sunt provocate de oameni care nu stiu nimic.

[1 Timotei 6: 4 este plin de mândrie şi nu ştie nimic*: ba încă are boala cercetărilor fără rost** şi a certurilor de cuvinte, din care se nasc pizma, certurile, clevetirile, bănuielile rele,..]

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: