Adevărul – Povestea cerşetorului american [veteran] care a primit donaţii de peste 399.000 de dolari, după ce a ajutat o tânără să ajungă în siguranţă acasă

Şi-a dat singurii 20 de dolari pe care îi avea pentru a ajuta o tânără să ajungă acasă în siguranţă Kate McClure a povestit cum în luna noiembrie că omul străzii a găsit-o în maşină, disperată că i se terminase benzina, la ieşirea de pe autostradă. John Bobbitt s-a apropiat de ea şi i-a cerut să încuie portiera şi să rămână în maşină. După un timp s-a întors cu un bidon de benzină.

Johnny Bobbitt Jr, un american în vârstă de 34 de ani, a sărit în ajutorul tinerei Kate McClure care rămăsese noaptea în pană de combustibil pe o autostradă din Philadelphia. El a ţinut să se asigure că aceasta se afla în siguranţă şi a parcurs pe jos două mile pentru a-i aduce benzină, informează The Telegraph, citat de Agerpres. Vestea despre fapta sa bună s-a răspândit rapid după ce Kate McClure a iniţiat o campanie pe ”Gofundme”, o pagină de internet dedicată strângerii de fonduri pentru cauze nobile. Suma colectată a ajuns la incredibila valoare de 399.000 de dolari.

Fostul veteran de Marină, care a devenit persoană fără adăpost în urmă cu 18 luni, şi-a exprimat bucuria povestind că a reuşit să-şi cumpere, săptămâna aceasta, o locuinţă cu o parte din banii primiţi. „Mulţumesc tuturor, cu ajutorul lui Kate şi al lui Mark (prietenul ei — n.r.) am reuşit să achiziţionez ieri noua mea casă!”, a explicat el, potrivit sursei citate. „’Senzaţia este de nedescris şi se datorează susţinerii şi generozităţii pe care fiecare dintre voi a arătat-o. Voi continua să vă mulţumesc tuturor în fiecare zi până la sfârşitul zilelor“’, a adăugat bărbatul, exprimându-şi bucuria că „nu va mai fi nevoit niciodată să îşi facă griji cu privire la un acoperiş deasupra capului“. Au fost de asemenea înfiinţate alte două fonduri, unul pentru ca bărbatul să aibă posibilitatea să încaseze un mic ‘„salariu“’ în fiecare an şi un ‘„fond de pensie care va fi investit inteligent de un consultant financiar“’.

Citeste mai mult: adev.ro/p0lkt1

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: