Pastor Florin Antonie – Decizia care va schimba lumea din temelii

Dragii mei,

Va scriu cu o mare bucurie in suflet!

Astazi prin vocea Presedintelui Satelor Unite ale Americii, Donald Trump, Ierusalimul a fost recunoscut oficial ca fiind Capitala de drept a Statului Israel.

Este decizia care va schimba lumea din temelii, redand Israelului dreptul de a-si reforma granitele istorice, a-si reconstrui Templul si totodata a-si practica religia in mod liber.

Pentru noi credinciosii Domnului Isus este semnul cel mare al faptului ca Biserica va fi luata acasa in orice moment de acum inainte, caci ceea ce noi numim “rapirea Bisericii” a ramas singurul element lipsa care sta incalea implinirii ultimelor profetii cu privire la istoria finala a lumii.

Asadar iubitii mei, ridicati-va capetele ca sa intampinam pe Domnul nostru! Pregatiti-va sufletele caci venirea Sa este de acum iminenta.

Dumnezeu sa binecuvanteze Israelul, Dumnezeu sa binecuvanteze Ierusalimul orasul nostru scump.

Fiti binecuvantati cu totii!
Pastor Florin Antonie

(Multumim pentru semnalare sorei Carmen Trif)

 1. CITESTE aici -Video ANUNT OFICIAL! Presedintele Trump: Ierusalimul e capitala Israelului !!! SUA va muta ambasada Americana . Trump – „Israel e tara suverana cu drept de a-si determina propria capitala.”- Video ANUNT OFICIAL! Presedintele Trump: Ierusalimul e capitala Israelului !!! SUA va muta ambasada Americana ..
 2. La 20 ianuarie 1950, capitala Statului Israel a fost transferată de la Tel Aviv la Ierusalim, iar în 1980 Parlamentul israelian a adoptat o lege prin care Ierusalimul reunit a fost proclamat „capitala unită și veșnică” a țării. Instituțiile centrale și ale administrației de stat se află în Ierusalimul de Vest. România, asemenea altor state, nu recunoaște transferarea capitalei la Ierusalim, menținându-și misiunea diplomatică la Tel Aviv.
  CITESTE aici – ISTORIE 6 decembrie 2017 Ierusalimul RECUNOSCUT drept CAPITALĂ a Israelului de SUA, dar nu și de ROMÂNIA – VIDEO
 3. CITESTE si – „Cel mai frumos cadou” Preşedintele Israelului, Reuven Rivin, reacționează la anunțul lui Donald Trump că SUA recunosc Ierusalimul drept capitală
 4. CITESTE si – Adevărul – Forţele israeliene, pregătite de confruntări cu palestinienii după anunţul preşedintelui american, Donald Trump, privind recunoaşterea Ierusalimului drept capitală a Israelului.
 5. CITESTE si – VIDEO – In 1995, Congresul din SUA a adoptat „Jerusalem Embassy Act”, care ordona mutarea ambasadei SUA de la Tel-Aviv, la Ierusalim. Pana la Donald Trump, fiecare presedinte a evitat mutarea
 6. CITESTE si – Calatorie in ISRAEL – Mike Pence va sarbatori aniversarea de 70 de ani de la infiintarea statului Israel si va vorbi in fata Knessetului
 7. CITESTE si – VIDEO Netanyahu salută o ”zi istorică” după anunţul lui Trump cu privire la Ierusalim
 8. CITESTE si – Tillerson: SUA încep imediat pregătirile pentru a muta ambasada la Ierusalim
 9. CITESTE si – Hamas: Statutul Ierusalimului NU SE SCHIMBĂ după anunțul lui Trump! OEP: Procesul de pace e distrus. Se deschid porțile INFERNULUI!
 10. CITESTE si – Consiliul de Securitate al ONU se va reuni de urgență vineri în chestiunea Ierusalimului
 11. CITESTE si – Daniel Branzai – Care este următorul pas pentru Ierusalim? – Începutul sfârșitului sau sfârșitul începutului ?
 12. CITESTE si – DUMNEZEU ARE CALENDARUL LUI – Ierusalimul capitala Israelului si profetia Bibliei – cu EUGEN MITREA (Ierusalim) si CRISTIAN IONESCU (SUA)
 13. CITESTE si – Pastor Florin Antonie – Decizia care va schimba lumea din temelii

 

 

3 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Pastor Florin Antonie – Decizia care va schimba lumea din temelii – CrestinTotal.ro
 2. octavpelin
  dec. 08, 2017 @ 03:34:35

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. munteanuaurel
  dec. 09, 2017 @ 03:50:21

  Da, noi trebuie să ne bucurăm că se recunoaște Ierusalimul ca și capitală a poporului evreu. Răpirea nu știm când va fi dar trebuie să fim pregătiți și să veghem până atunci. În acelaș timp trebuie să ne rugăm și mai mai mult pentru poporul ales deoarece pe ei îi așteaptă vremuri grele (Necazul cel mare al lui Iacov). Ei nu recunos pe Isus din Nazaret ca Mesia și asta le va aduce necazuri.

  Chiar și Templul mult așteptat de toată lumea creștină, va fi un Templu pe care îl vor face pentru Anticrist și nu pentru Dumnezeu. Domnul Isus nu va intra în el, se pare că la sfârșitul necazului după cei 7 ani nu va mai fi. Templul de acum pe care vor să îl construiască va fi după chipul Templului zidit pe vremuri de Solomon, Templu peste care nu va coborî Gloria lui Dumnezeu. Nu va fi după chipul celui din cartea Ezechel cap 40-41. Acesta va fi zidit după cel de al 3-lea, la începutul Mileniului.

  Ce fac ei acum nu fac altceva decât să coboare în timp și să reînoiască lucrurile din vechile zile ale lui Ana și Cafaia. Nu va fi diferit cu nimic. Vor avea aceeaș atitudine grașită față de Domnul și de urmașii Săi.Vor aduce din nou jertfe animale nefolositoare, deoarece ultima Jertfă acceptată de Dumnezeu a fost adusă.

  Marele preot din Levi care va fi și Sinedriu, vor intra din nou în conflict cu cei doi prooroci și cu cei 144 000, vor judeca din nou pe adevărații credincioși iudei din necaz ca să împlinească lucrurile scrise din Matei capitolele 24 și 25.

  Să ne rugăm pentru ei ca popor cât și pentru adevărații copiii ai Domnului tăiați cu inima-n prejur din zilele acelea, până Domnul li se va descoperi și tot poporul se va întoarce la El – Romani 11. 25-26.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: