VIDEO În Fața Regelui…  REGELE MIHAI LA BISERICA MARANATA ARAD – Și îmi aduc aminte cum Regele,Regina și Biserica cântau împreună cu noi: ”Maria, Maria tu-L vei naște pe Mesia”

Pastor Doru Popa cu Regele Mihai si regina FOTO Agnus Dei

Cristian Văduva  –

Și îmi aduc aminte cum Regele,Regina și Biserica cântau împreună cu noi:”Maria,Maria tu-L vei naște pe Mesia”. 

Era în 17 decembrie 2006. Cristiana avea doar 10 ani și împreună cu Liliana(soția),cutreeram România,răspândind calde colinde în inima și sufletul celor ce ne ascultau.Cântasem toată luna în fiecare zi și eram tare istoviți. În data de 16 decembrie,la Targul Mureș după programul de la Casa de Cultură,în timpul cinei îi spunem Fratelui Pastor Iosif Berghianu: “ Mâine dimineață vom cânta în fața Regelui….

Video mai jos, Regele Mihai primit de pastorul Doru Popa la Biserica Baptista Maranata Arad.

Cristian si Cristiana Văduva:

În Fața Regelui…

Era în 17 decembrie 2006. Cristiana avea doar 10 ani și împreună cu Liliana(soția),cutreeram România,răspândind calde colinde în inima și sufletul celor ce ne ascultau.Cântasem toată luna în fiecare zi și eram tare istoviți.

În data de 16 decembrie,la Targul Mureș după programul de la Casa de Cultură,în timpul cinei îi spunem Fratelui Pastor Iosif Bergheanu: “ Mâine dimineață vom cânta în fața Regelui!(el s-a uitat lung la mine).Defapt vor fi doi Regi,Isus ca de fiecare dată și Regele Mihai,pentru prima dată într-o Biserică Neoprotestantă!”.

Am condus toată noaptea.O ceață deasă ne-a stat împotrivă,însă cu ajutorul Domnului,am ajuns la timp.Îmi aduc aminte cu multă plăcere de agera atenție cu care Regele ne urmărea,patrus de mesajul colindelor.Regina însă,o privea țintă pe Cristiana,zâmbind des,cald cu multă bunătate,alungând astfel emoțiile copilei cântărețe.După cântări s-a înălțat unul dintre cele mai frumoase mesaje pe care le-am auzit.Pastorul bisericii Dorel Popa s-a adresat Regelui,elegant și cu multă măiestrie cu “Majestatea Voastra”.Primele fraze ale predicii au fost adresate Regelui și Reginei prin care și-a arătat
admirația,dragostea lui și a Bisericii pentru Familia Regală,după care umplut de Duhul Sfânt,ne-a ridicat spre celalt Rege,Regele eternității și vieții veșnice.

În aceste zile de doliu Național,când Regele Mihai s-a stins,mi-aș fi dorit ca intersectarea noastră cu Regele și Regina să fi avut impact.Au plecat dintre noi Regele,Regina și fratele Dorel Popa.M-aș bucura mult să ne întâlnim cu toții în veșnicii.

Și îmi aduc aminte cum Regele,Regina și Biserica cântau împreună cu noi:”Maria,Maria tu-L vei naște pe Mesia”. https://www.youtube.com/watch?v=zoz8FHd0ZjU

Și îmi aduc aminte cum Regele,Regina și Biserica cântau împreună cu noi:”Maria,Maria tu-L vei naște pe Mesia”.

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  dec. 08, 2017 @ 17:41:20

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. nanaarpy78
  dec. 09, 2017 @ 11:57:24

  oooof nici n am stiut, ce onoare pt cei prezenti si ce ma bucura ca Familia regala a avut contact cu Evanghelia (era sa spun cu evanghelicii, dar stiu in sine ca nu Biserica, ci Domnul Isus atinge chiar si pe maiestatea lor)

 3. Trackback: Regele Mihai – Ce carte preţuiţi mai mult de oricare? Biblia, fără doar şi poate. | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: