Marian Volintiru – Bucuros sa pot fi din nou printre acesti oameni minunati

O zi binecuvântata in Nakaperemoru unde sunt doua fântâni.
Una din ele este in memoria lui Paul VOLINTIRU!

Asa cum am fost informati de sora Rodica Volintiru, fratele Marian Volintiru se afla in Uganda timp de 8 zile, mai jos avem video din doua locuri unde a slujit, sapand fantani de apa, distribuind mancare si vestind Evanghelia. Dumnezeu sa-l binecuvanteze impreuna cu fratele Nicu, care l-a insotit din nou in calatorie :

DIN NOU IN MISIUNE (4-12 Decembrie-2017) Cand esti lovit si incercat greu in viata, ai doua alegeri: sa te retragi si sa-ti plangi amarul care te duce la dezamagire si depresie, sau sa ALEGI INTENTIONAT, (cu toate ca este foarte greu), ALEGI sa te ridici si sa continui alergarea, sa implinesti chemarea Domnului si chiar sa faci mai multe lucrari pentru Dumnezeu, dupa harul si puterea pe care o primesti de la El.

Cand pierzi ceea ce ai mai scump doresti sa ajuti mai mult pe altii in nevoi, in memoria celui drag…
Pe data de 4 Decembrie, Marian sotul meu impreuna cu prietenul sau Nicu, vor pleca din nou in misiune in Uganda in tribul Karamoja, sa ajutam acolo cu mancare, apa si vestirea evangheliei, pe cei lipsiti si fara nici un ajutor.
Cu ajutorul Domnului si al romanilor de pretutindeni ,s-au sapat 17 fantani de apa curata pana acum, pentru mii si mii de suflete care mergeau zeci de km sa ia un bidon de apa. Slava Domnului si mii de multumiri si binecuvantari celor care au daruit din inima ca pentru Domnul. 
E nevoie de multa rugaciune pentru aceasta lucrare si cine doreste sa ajute, sa ma contacteze personal.
MULTA BINECUVANTARE!

Un alt mod de viata…

In Karamoja-Uganda, Decembrie 2017

Mare bucurie pentru „.aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei,..(Mat. 25:40)”
Multumim Domnului si tuturor acelora care au facut posibila aceasta bucurie. Domnul sa va binecuvinteze!

 

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  dec. 10, 2017 @ 01:49:05

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. GHITA LAVRIC
  dec. 11, 2017 @ 01:47:21

  Analistii spun ca doar cu banii pe care ii dau americanii pe inghetata intr-un an s-ar asigura alimentele la situatia foamete-i din Africa..Asa ca si putinul tau conteaza, ceea ce putem face impreuna pentru cei defavorizati,Mai mult chiar, depresia este boala care afecteaza tot mai mult omenirea, dar specialistii au descoperit remediul…,,Cauta pe cineva in nevoie ,sau in suferinta mai mare ca a ta, ajuta-l si fericirea iti va inunda sufletul! Este reteta biblica,,Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti ” Egoismul si lipsa de compasiune este cauza nefericirii noastre, iar trezirea bisericii nu se va face doar prin studii biblice, sau chiar prin o informare a ce se intampla,toate bune in felul lor, dar Cerul se coboara inima acelor care se unesc si incep sa traiasca evanghelia,sa faca ceva pentru altii.Va veni si ziua rasplatirilor 40. Drept raspuns, Imparatul le va zice: „Adevarat va spun ca, ori de cate ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie Mi le-ati facut.” Matei c 25.Ne bucuram de familia Marian si Rodica Volintiru, caci desi au fost greu incercati ,cand privesc in sus Cerul le este atat de drag, si ce ecou este mai frumos decat bucuria africanilor insetati si plini de recunostinta ce canta spre Slava Lui ! Ecou ce a ajuns si la noi….

 3. Trackback: Marian Volintiru – Imagini de sus din tribul Karamoja Decembrie 2017 | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: