Andreia Brădeanu, o veste bună: „Ne lasă să ne vedem fiul”, și una rea: „Dacă fiica mea vrea să mă vadă, nu o lasă, fiindcă e la pământ emoţional”

Andreea Brădeanu, mama celor trei copii instituţionalizaţi în mod abuziv de Serviciile Sociale din Marea Britanie în urmă cu şapte ani şi căreia nu i se permite să-i vadă pe motiv că întrevederile îi tulbură emoţional (copiii dorind în mod evident să se întoarcă alături de ea), a postat pe o reţea de socializare veşti noi despre situaţia familiei ei.

Dumnezeu raspunde celor care-L iubesc si care plang catre El zi si noapte. Ne lasa sa ne vedem fiul, David, saptamana care vine. Nu pot descrie ce simt in acest moment, nu ne-am vazut de 3 ani. Nu ne asteptam la asta. Dumnezeu este bun si mare.

VIDEO LIVE:

Bună, tuturor!

Am o veste foarte bună. Tocmai ce mi s-a spus că, săptămâna care vine, ne va lăsa să-l vedem pe fiul nostru, David. După atâta rugăciune, după atâta plâns, după atâta perseverenţă şi insistenţă, s-a plătit totul. Nu pot să descriu în cuvinte cum simt în acest moment. Nu ne-am văzut de trei ani şi cu siguranţă va fi o mare bucurie şi foarte emoţionant.

Vă mulţumim foarte mult tuturor [celor] care v-aţi rugat şi vă rugăm să continuaţi să vă rugaţi, pentru a ne lăsa să vedem şi fetele.

Vă pup şi vă îmbrăţişez!

Sursa: https://www.facebook.com/bradeanua/videos/910991359067938/

Contact cu fiul meu aranjat pentru saptamana care vine. Nu ne-am asteptat la aceasta frumoasa veste sa vina in acest moment. Daca nu dormeam de dorul lor, acuma nu voi dormi de bucurie si de emotii. Dumnezeu este mare.

CONTINUARE AICI – http://stiripentruviata.ro/andreia-bradeanu-o-veste-buna-ne-lasa-sa-ne-vedem-fiul-si-una-rea-daca-fiica-mea-vrea-sa-ma-vada-nu-o-lasa-fiindca-e-la-pamant-emotional/

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    dec. 11, 2017 @ 03:38:54

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: