Finlanda de lumea a treia? In ce conditii traiesc copiii dr. Camelia Smicala

Ne-a semnalat cineva o postare din Septembrie, din timpul cand am luat o pauza de la blogging care ne-a lasat uimiti. Cat mai rabda Dumnezeu atata uriciune din partea unei tari civilizate? Niciun copil nu merita asa soarta. Doamne Dumnezeul nostru, nu o lasa pe Camelia Smicala sa-si piarda speranta si ajuta-i sa isi ia copiii acasa de la centrele de copii. Numai mana Ta poate apasa asupra acestor calai nemilosi, ca sa-i elibereze odata si sa-i dea inapoi copiii mamei lor, care sufera zi si noapte fara ei.

Dr. Camelia Smicala:

Sâmbătă, fiica mea cea mare, Andreea, a avut permisiunea să-i viziteze pe Maria și Mihai. Au stat in camera Mariei, au fost supravegheați pe toată durata întâlnirii, și li s-a interzis cu desăvârșire să vorbească în limba română. Nu au avut voie să iasă la aer, să se plimbe sau să se joace împreună. O vizită cu multiple interdicții, că doar sunt frați.
Astăzi am avut și eu întâlnire cu copiii, nu mai enumăr câte demersuri am făcut pentru a obține această favoare.
Iată cum stau lucrurile: Maria este plină de păduchi, nu mi s-a spus de când, ci doar că au folosit un șampon special. Lenjeria ei de pat nu era schimbată, iar Mariei i-a fost foarte rușine, ca și cum ar fi vina ei. Mihai a povestit că la școală este umilit în mod constant de colegi, din motivul că este de la casa de copii, și destul de des au loc bătăi între copii.

Amăndoi sunt deprimați, pur și simplu au obosit să mai spere că ceva bun se va întâmpla. Nu am reușit să-i înveselesc.Intalnirea a fost supravegheata,am avut translator dar nu si dreptul la intimitate,prevazut in Drepturile omului.

Totuși amândoi știu că pe 19 septembrie va veni domnul ambasador Răzvan Rotundu și un psiholog din România, și că vor putea să spună tot ce îi doare, în limba română. Am simțit că se agață de evenimentul ăsta ca de ultima șansă posibilă.In continuare,copiii sunt” evaluati”de un psihiatru infantil care,timp de 2 ani de zile nu a vorbit nici macar o data cu copiii.Dar scrie rapoarte false,copiilor refuzandu-li-se dreptul la o evaluare psihologica reala.
Procesul de distrugere a copiilor continua ,iar eu sunt doar un spectator oripilat.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: