ARAD – Mars pentru Tara si Familie – Viorel Iuga

Viorel Iuga – Un om curat este mult mai valoros decat o biserica corupta. Cand se vorbeste atat de mult despre coruptie in natiune si in biserica, fii un om curat. 

Nu sunt expert in crestinism. Dar cu durere am constatat ca daca nu ne aparam noi valorile, nu o sa ni le apere nimeni. 

Viorel Iuga – Un om curat este mult mai valoros decat o biserica corupta. Cand se vorbeste atat de mult despre coruptie in natiune si in biserica, fii un om curat. Vei fi valoros si Dumnezeu te va folosi pentru binecuvantarea multora. O marturie locala poate avea impact mondial. Depune o marturie pentru adevar in locul in care esti. Tu depune marturia, plateste pretul a marturisi adevarul si Dumnezeu va folosi marturia ta. Un om curat este mai valoros decat o biserica corupta. O marturie locala poate fi folosita de Dumnezeu la nivel mondial. Si ascultati-ma bine, o dedicare la un moment in viata nu exclude rededicarea permanenta. O viata daruita lui Dumnezeu trebuie rededicata lui Dumnezeu in fiecare zi si atunci Dumnezeu ne va folosi pentru binecuvantarea altora.

Nu sunt expert in familie, dar pot sa vorbesc si trebuie sa vorbesc despre familie pentru ca Scriptura si istoria declara foarte clar ca unirea este clar doar in unirea unui barbat cu a unei femei si doar acest tip de familie dainuieste de mii de ani. Este imposibil sa-ti iubesti tara, daca nu iubesti familia. FARA FAMILIE, NU EXISTA VIITOR. FARA FAMILIE, NU EXISTA PACE. NU EXISTA BUCURIE. NU EXISTA IUBIRE SI NU EXISTA BINECUVANTARE. Nu trebuie sa fi expert in familie ca sa vorbesti altora despre familie. In nici un caz nu sunt expert in politica, dar imi este destul de usor sa inteleg  ca in mod normal, orice om politic, ales de cetateni, ar trebui sa se gandeasca la binele cetateanului care l-a ales. Ii rugam inca odata pe politicienii nostri cu ocazia aceasta, sa se gandeasca mai mult la natiunea noastra, decat la interesele altora.

Nu sunt expert in crestinism. Dar cu durere am constatat ca daca nu ne aparam noi valorile, nu o sa ni le apere nimeni. Crestinismul este intr-o etapa delicata. Ne rugam lui Dumnezeu ca fiecare crestin sa se trezeasca. Fiecare crestin sa-si aduca aminte pentru ce a platit cu viata singurul si bunul nostru Mantuitor. Si daca a venit Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, sa ne elibereze si sa ne puna in inima si in gura adevarul, unicul adevar, sa nu uitam ca fiecare crestin trebuie, calcand pe urmele Mantuitorului prin puterea Duhului Sfant, sa marturiseasca adevarul care aduce libertate si binecuvantare.

Nu sunt expert nici in teologie. Dar nu mi-a trebuit mult sa inteleg ca Dumnezeu ii iubeste pe oameni. Si Dumnezeu e singurul care poate binecuvanta. Vrea sa binecuvanteze pe toti oamenii. De aceea l-a trimis pe Domnul Isus Hristos. De aceea ne-a dat Sfanta Evanghelie. De aceea are rabdare cu noi pentru ca Dumnezeu chiar ne iubeste si ne doreste binecuvantati si in vesnicie. Am o rugaminte pentru tine. Nu trebuie sa fii expert ca sa vorbesti. Nu trebuie sa fii expert in rugaciune ca sa te rogi. Roaga-te lui Dumnezeu in fiecare zi, asa cum stii. Roaga-te pentru tine. Roaga-te pentru familia ta. Roaga-te pentru prieteni, pentru dusmani. Roaga-te pentru biserica si pentru tara si Dumnezeu iti va asculta rugaciunea.

Nu trebuie sa fii expert in comunicare ca sa vorbesti altora adevarul pe care ti l-a dat Dumnezeu. Citeste Scriptura, crede Scriptura si in puterea lui Dumnezeu, marturiseste Scriptura. Un balbait care spune adevarul lui Dumnezeueste mai valoros decat cel mai mare expert in comunicare care tace sau care spune minciunile diavolului. Nu trebuie sa fii expert in nimic si totusi poti fii activ. Stii cum trebuie sa faci ca sa nu gresesti? Exista un expert in adevar, in iubire, in libertate, in salvare si in binecuvantare. Apropie-te de bunul Dumnezeu, singurul expert in viata si moarte, in vremelnicie si in vesnicie, in adevar, in bunatate si in iubire. Citeste Cuvantul lui Dumnezeu. Crede Cuvantul lui Dumnezeu. Si ajutat de Dumnezeu, fii activ si amrturiseste adevarul pentru binele tau, binele familiei tale si binele Romaniei. Amin (fragment din discurs)

Samy Tutac – S-ar putea ca in urmatorii 10-15 ani, Biserica lui Hristos sa fie singura institutie de sub soare care sa stie exact ce inseamna familia. Si daca vom pierde trenul acesta, daca stam pasivi, daca nu facem tot ceea ce trebuie sa facem, s-ar putea ca trebul acesta sa treaca pe langa noi pentru totdeauna. Dati-mi voie si daca tot suntem in fata unei primarii, as vrea sa le transmitem celor ce ne conduc, guvernantilor nostri, ca noi nu venim la ei sa cersim ceva. N-avem nimic de cersit de la cei pe care i-am ales. Vrem doar ca sa ni se respecte drepturile si este dreptul nostru sa avem referendumul acesta pentru familie. Sprijinim familia asa cum a lasat-o Dumnezeu. Nu suntem bigoti. Nu suntem homofobi. Nu suntem ipocriti. Ii iubim pe oameni, ii iubim pentru ca Dumnezeu ii iubeste. Dar trebuie sa le-o spunem, ca nu putem sa le acceptam ca o minoritate sa faca legea in tara asta….(fragment din discurs)

ALBUM FOTO

2 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  dec. 13, 2017 @ 02:43:30

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Anthony Ianosel, L.C. (Ret)
  dec. 14, 2017 @ 13:46:31

  VERY GOOD CHOICE OF WORDS AND STELLAR THINKING by the Romanian Baptist Pastor Sammy: No Minorities should rule over the Majority Christianity in Romania, USA, UK or any EU traditional Christian nation! And Christian leaders should REJECT VIGOROUSLY any fomenting by evil forces to disrupt, demean and corrupt or trivialize our Established Traditional Christianity that has endured for over seven centuries in Europe!

  Very recently, I have advanced to our U.S. Government the same idea: FAIR and CORRECT REPRESENTATION IN THE U.S. Govt. based on the CONSTITUENT BASE–not about color of skin, sex orientation, Islamophobia, etc! This should be the FAIR ELECTION LAW–not the way they play their UNFAIR representation and their methods of representation! To the dustbin of history with UNFAIR METHODS OF REPRESENTATION in USA! Christian European masses of people should seriously CHALLENGE the present corrupt methods of election representation! Same goes for us here in America! We can NO LONGER TOLERATE Satanic-driven perversion to INFECT and DISTORT our Established Christianity!

  In fact, all of the established Christianity in Europe and in North America–without any reservation and fear–should DEMAND of the public servants we elect (and the unelected entrenched bureaucracy) to CAREFULLY RESPECT and PROTECT our ESTABLISHED CHRISTIANITY, the Christian traditions and culture, and its historic legal practice–which furthered the FAMILY composition of one man and one woman as the nucleus of our society! These CARDINAL CHRISTIAN-DRIVEN PRINCIPLES should be fought for and cherished by all Christian leaders and masses of believers!

  The CONSTITUENT BASE should get their act in order and PRESS THEIR RIGHT OF FAIR CONSTITUENCY REPRESENTATION. Otherwise, we will see the minority Reps. USURPING the FAIRNESS of representation and start DOMINATING over MAJORITY CONSTITUENCY–which is basically and traditionally Christian for 200 years in America, and over 700 years in Europe!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: