Regele Mihai al României – Sunt puțin ingrijorat cu Uniunea Europeana

Regele Mihai: Eu sunt putin ingrijorat cu Uniunea Europeana, ca ei fac cum fac pentru ei acolo, dar neglijeaza multe lucruri locale, si un lucru care ma deranjeaza si mai mult este chestiunea religioasa. Chiar in Constitutia Uniunii Europene care, cand o fi sa fie, chestiunea religioasa nu e pusa, e scoasa de acolo. Noi suntem crestini, sau suntem pagani? Chiar si la americani, pe moneda lor scrie :In Dumnezeu ne incredem”, si in scoli spun ca e anticonstitutional sa-ti faci rugaciunea. Pai cum vine asta?

Eu stiu ca daca nu erau credinta mea in Dumnezeu si ceea ce mi-a inspirat mama mea, prin tot ce am trecut noi, pana la urma innebunesti. Tot astept atat mereu ceva, si nu mai vine nimic. Daca n-ai cu ce spera in sufletul tau, fiindca ai invatat ceva, e mare bucluc acolo.

Regele Mihai al României – Nimic fără Dumnezeu –


YOUTUBE –

 

10 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  dec. 13, 2017 @ 03:05:21

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Trackback: Regele Mihai al României – Sunt puțin ingrijorat cu Uniunea Europeana – Noutati Crestine
 3. Abel
  dec. 14, 2017 @ 09:20:12

  Opinia Maiestății Sale fiind mai mult decât relevantă, vă rugăm frumos să ne indicați și sursa bibliografică sau un link, căci așa e mai corect și edificator!

  • rodi
   dec. 14, 2017 @ 09:38:53

   sursa e gura regelui Mihai in video de mai jos la articol. Poate in graba, nu vi s-a incarcat video, ca orice video de la Facebook se ncarca mai greu daca nu ai conectie buna la internet.

   • Abel
    dec. 14, 2017 @ 10:04:01

    Vă mulțumesc pentru răspuns! Viteza este de 1 Gb, add-block și no-script au fost blocate și tot nu apare video-ul. Poate ar fi bine să introduceți și manual un link către înregistrarea de pe Facebook. Vă mulțumim! OAMDG!!!

    • rodi
     dec. 14, 2017 @ 10:13:44

     vad ca audienta pentru video a fost restransa (probabil doar pentru prietenii utilizatorului care a incarcat video) pentru ca nu mai apare si nu mai am nici eu acces la el. Dar am gasit interviul integral pe un cont al Casei Regale pe Youtube. Nu stiu daca e cont oficial, dar acum avem interviul integral si il avem pe fisier Youtube, mai usor de vizionat. Nu am timp sa va caut minutul, ca e lung interviul. Multumesc si imi pare bine ca ne-ati scris, ca altfel nu stiam de problema cu video.

 4. Trackback: Romania’s ex-King Michael dies in Switzerland aged 96 | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Regele Mihai – Ce carte preţuiţi mai mult de oricare? Biblia, fără doar şi poate. | agnus dei - english + romanian blog
 6. Trackback: Inmormantarea primului si ultimului rege ortodox al României. Marturii impresionante despre credinta vie a Regelui Mihai si un cuvant cat un testament: "EU SUNT PUTIN INGRIJORAT CU UNIUNEA EUROPEANA... NOI SUNTEM CRESTINI SAU PAGANI?"
 7. Trackback: Regele Mihai – Paște – București 1992 – Prin Invierea Mântuitorului nostru, sunt convins că va fi şi reînvierea ţării româneşti. VIDEO | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: