Lideri musulmani ai Organizaţiei Cooperării Islamice: Proclamăm Ierusalimul de Est drept capitala statului Palestina

FOTO BBC

Lideri musulmani ai Organizaţiei Cooperării Islamice: Proclamăm Ierusalimul de Est drept capitala statului Palestina

Lideri musulmani, reuniţi miercuri în cadrul unui summit extraordinar al Organizaţiei Cooperării Islamice (OCI) la Istanbul, au adresat un apel comunităţii internaţionale de a recunoaşte Ierusalimul de Est drept capitala unui stat palestinian, ca răspuns la decizia SUA de a considera Oraşul Sfânt drept capitala Israelului, relatează AFP şi DPA.

OCI s-a întrunit în cadrul unui summit extraordinar pentru a coordona răspunsul la decizia preşedintelui american, Donald Trump, de a recunoaşte Ierusalimul drept capitala Israelului şi de a muta Ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim.

”Proclamăm Ierusalimul de Est drept capitala statului Palestina şi facem apel la celelalte ţări să recunoască statul Palestina şi Ierusalimul de Est drept capitala sa ocupată” (de către Israel), au declarat liderii musulmani într-un comunicat publicat la încheierea summitului OCI.

CONTINUARE AICI – STIRI PE SURSE

 

Reclame

11 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  dec. 13, 2017 @ 13:19:51

  Inceputul durerilor?

 2. v3b0y
  dec. 13, 2017 @ 19:04:48

  Asa sa ramina . Ierusalimul este capitala statului Israel , stat independent .
  Nu inteleg cum ar putea acelas teritoriu sa fie la doua state . Tupeu de arabi salbatici .

 3. nanaarpy78
  dec. 13, 2017 @ 23:00:02

  Se contureaza cine e Anticristul, mai ales ca ei practica si pedeapsa cu moartea in timp ce in Europa s a abolit si nu vor sa il mai schimbe niciodata. Dar daca lumea occidentala se va prabusi, atunci ma astept sa se ridice musulmanii. Acum intrebarea e cine va fi liderul care va insela Israelul? Ori un musulman, ori un prieten cu musulmanii. Invazia asta al Europei de musulmani sub pretextul terorismului si al razboiului din Syria, (provocat intentionat) ma duce cu gandul ca un musulman va fi liderul si el va fi cel ce va intra in templul 3 rostind hule ( o fi cel pe care il asteapta musulmanii, adica pe Meghido, mesia lor????) E posibil sa spun prostii, dar lucrurile incep sa iasa la suprafata. Ma mai intreb insa ce se va intampla cu SUA? Singura posibilitate, alti lideri care se vor alinia cu lumea impotriva Israelului si alti lideri in Israel care vor gresi sa accepte pacea fortata si impartirea Jerusalimului. Se spune ca trebuie sa se refaca imperiul roman. Am citit zilele trecute ca in 2025 sa se creeze Statele Unite al Europei. Vom vedea ce urmeaza.

  Ce am scris sunt doar parerim speculatii, dar un lucru este clar, islamul e opusul a tot ce gasim in Biblie

 4. octavpelin
  dec. 14, 2017 @ 02:33:10

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 5. cornelilioi
  dec. 14, 2017 @ 12:17:20

  Ma intreb cum poate o tara fantoma, care nu exista decat in mintea oamenilor bolnavi, sa aiba o capitala ….reala?

  • rodi
   dec. 14, 2017 @ 12:20:57

   de fapt, dupa Koran, ei sunt indemnati sa minta si sa amageasca toti impotrivitorii lor, asa ca fara sfiala dau pe fata toata ura din sinul lor.

 6. GHITA LAVRIC
  dec. 14, 2017 @ 18:15:48

  Stati linistiti nu va agitati , urmasi ai lui Ismael, ca vine un templu acolo unde este moscheia lui Omar ,si vor incapea toti …., Dar dupa cat se pare nu prea suna a bine…,3. Nimeni sa nu va amageasca in vreun chip; caci nu va veni inainte ca sa fi venit lepadarea de credinta si de a se descoperi omul faradelegii, fiul pierzarii,
  4. potrivnicul care se inalta mai presus de tot ce se numeste „Dumnezeu” sau de ce este vrednic de inchinare. Asa ca se va aseza in Templul lui Dumnezeu, dandu-se drept Dumnezeu. ,6. Si acum stiti bine ce-l opreste ca sa nu se descopere decat la vremea lui.
  7. Caci taina faradelegii a si inceput sa lucreze; trebuie numai ca cel ce o opreste acum sa fie luat din drumul ei.
  8. Si atunci se va arata acel nelegiuit pe care Domnul Isus il va nimici cu suflarea gurii Sale si-l va prapadi cu aratarea venirii Sale.
  9. Aratarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne si puteri mincinoase
  10. si cu toate amagirile nelegiuirii, pentru cei ce sunt pe calea pierzarii, pentru ca n-au primit dragostea adevarului ca sa fie mantuiti. 2 Tesal c 2…Drept raspuns, Isus le-a zis: „Stricati templul acesta, si in trei zile il voi ridica.” (Ioan.2:19)Dar El le vorbea despre templul trupului Sau. (Ioan.2:21) Numai primirea adevaratului Mesia ne va scapa de cel fals …Cateva versete care trebuie sa ne indemne la veghere ..Prea se pripesc evanghelicii.. Da Doamne ! Se va face si o lucrare buna , dar cei care se entuziasmeaza i-s in tema ? Se aud ceva voci ?

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: