Circuitul naţional de caravane „Referendum pentru România” a ajuns în Transilvania!

Voluntarii din caravană au traversat localităţile transilvane, au împărţit fluturaşi, au discutat cu trecătorii despre referendum, iar ziua de 1 Decembrie au sărbătorit-o la Alba Iulia, alături de reprezentanţii comitetelor de iniţiativă judeţene şi de participanţii la evenimentele organizate de Ziua Naţională a României.

„Când va fi referendumul?” este întrebarea cu care ne-am obişnuit deja pentru că ne-a fost adresată de majoritatea ardelenilor dornici să-şi exprime opţiunea prin vot democratic. Transmitem această întrebare, pusă de zecile de mii de români întâlniți zilele acestea, către politicienii care ne reprezintă în Parlamentul României şi care trebuie să ofere un răspuns pentru ceea ce, în mod inadmisibil pentru un stat democratic, reprezintă un refuz sfidător adresat celor trei milioane de români semnatari ai acestei inițiative cetățenești.

Reamintim că au trecut DOI ANI de când în noiembrie 2015 a fost publicat în Monitorul Oficial proiectul de lege de revizuire a Constituției, propus de Comitetul de Iniţiativă Cetățenească și peste 1 an de când Curtea Constituțională a avizat inițiativa cetățenească de definire în Constituția României a căsătoriei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie.

CITESTE -Prima caravană din seria circuitului național s-a desfășurat în perioada 6 – 11 noiembrie 2017, pe traseul București –Buzău – Focșani – Vaslui – Iași – Botoșani – Suceava – Piatra Neamț – Bacău. Mai mult aici –  Coaliția pentru Familie a dat startul circuitului național de caravane: „Referendum pentru Romȃnia”.

2 comentarii (+add yours?)

  1. v3b0y
    dec. 15, 2017 @ 13:46:48

    Va rog mult , cind si unde pot intilni caravana Familiei in Bucuresti ?
    Chiar nu vi se pare ca este mult 15 zile sa anuntati un eveniment atit de important ?
    Putin mai multa operativitate ar fi benefica . Sarbatori Fericite .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: