Declarația epică a președintelui Donald Trump a fost un pas important spre înființarea celui de-al Treilea Templu

FOTO Arutz Sheva

Purtătorul de cuvânt oficial al Mișcării Unite a Templului a comparat rolul lui Trump cu cel al lui Cyrus, regele persan care a pus capăt exilului babilonian și a ajutat la construirea celui de-al doilea templu evreiesc. Fried a menționat Proverbe pentru a sublinia acest punct.
” In acest an au fost progrese uimitoare în aducerea Templului. Era clar că Trump face parte din acest proces, condus de Hashem (Dumnezeu)…
,,Inima împăratului este ca un râu de apă în mâna Domnului, pe care îl îndreaptă încotro vrea.„Proverbe 21: 1
Îmi veţi fi o împărăţie de preoţi şi un neam sfânt.
Exod 19: 6
Declarația epică a președintelui Donald Trump, care miercuri a proclamat că Ierusalimul este capitala veșnică a poporului evreu, a fost un pas important spre înființarea celui de-al Treilea Templu și aducerea epocii mesianice, a declarat un număr de activiști evrei care lucrează pentru reconstruirea Templului Sfânt, potrivit Breaking Israel News.
„Ceea ce a făcut el noaptea trecută, a fost un pas enorm în aducerea Templului”, a declarat Asaf Fried, purtătorul de cuvânt oficial al Mișcării Unite a Templului, o asociație de organizații care lucrează împreună pentru ca Templul al III-lea să devină o realitate.
El a adăugat: „Acest lucru a trebuit să vină neapărat de la un non-evreu pentru a-i aduce în proces, astfel încât   poată si ei să aibă partea lor la Templu”.
Fried a comparat rolul lui Trump cu cel al lui Cyrus, regele persan care a pus capăt exilului babilonian și a ajutat la construirea celui de-al doilea templu evreiesc. Fried a menționat Proverbe pentru a sublinia acest punct.
” In acest an au fost progrese uimitoare în aducerea Templului. Era clar că Trump face parte din acest proces, condus de Hashem (Dumnezeu), a declarat Fried.
Yakov Hayman, președintele Mișcării Unite a Templuluui, a văzut declarația lui Trump ca parte a unui progres istoric care a aderat la o serie de schimbări majore în istoria modernă pentru Israel și poporul evreu.
„1917 a fost Declarația de la Balfour care instituie Israelul pentru națiuni”, a declarat Hayman pentru Breaking Israel News. „2017 a fost declarația lui Trump.”
El a spus că acum a fost doar o chestiune de timp până când non-evreii au făcut o declarație similară care recunoște Muntele  Templului drept sit al templelor evreiești, dar a observat că pentru a avansa, este  necesar ca soldații în cauza să facă primii pași. „Când evreii și ne-evreii merg împreună, Templul este inevitabil.”
Hayman a subliniat că toate etapele din acest proces necesită un efort de multi-credințe, în care evreii și ne-evreii își desfășoară diferite roluri în timp ce se îndreaptă spre un scop comun.
„Poporul Israel se întoarce la rădăcini, în timp ce simultan ne-evreii lumii realizează autenticitatea pretenției noastre față de Muntele Templului și dreptul nostru de a construi un Templu Evreiesc ca o casă de rugăciune pentru toate națiunile”, a explicat Hayman
Aceste procese sunt co-dependente. Depinde de evrei, acțiunile noastre, dar non-evreii sunt o parte esențială a procesului. ”
„Sarcina noastră este să acționăm ca preoți pentru a face lumea întreagă sfântă”, a spus Hayman, citând Exodus.
„Acest lucru se va întâmpla doar într-un Templu din Ierusalim”, a subliniat el. „Următorul pas, cel mai important pas, trebuie să fie luat de evrei. Trebuie să începem să mergem la Muntele Templului în număr masiv. Odată ce facem asta, Templul este următorul pas inevitabil. ”
El a remarcat că personalitatea lui Trump este unică, potrivită pentru rolul liderului ne-evreu care începe procesul mesianic.
„Există ceva foarte special și sfânt în Trump”, a spus Hayman. „Uneori, el pare aspru și nu are legătură cu religia, dar de fiecare dată când se adresează națiunii, el vorbește despre Dumnezeu. Noaptea trecuta, el a spus ca motivatia sa de a recunoaste Ierusalimul a fost fiindca era un lucru bun. Acesta este exact modul în care un lider călăuzit de Dumnezeu ar trebui să vorbească. ”
„Acum un an, Sanhedrinul a cerut lui Trump să construiască Templul așa cum Cyrus a făcut acum 2 000 de ani”, a declarat Rabbi Weiss pentru Breaking Israel News. „El s-a îndreptat în mod clar în această direcție, dar există încă un drum lung și multe capcane care ar putea împiedica acest lucru să se întâmple”.
„Trump se confruntă cu presiuni politice enorme”, a remarcat Rabbi Weiss. „Granițele Ierusalimului sunt încă deschise negocierilor. Muntele Templului nu este încă o problemă stabilită, iar Organizația Națiunilor Unite lucrează din greu la încercarea de a convinge lumea că evreii nu au nici un loc acolo. Dacă Trump va fi să reușească, evreii trebuie să se unească,  pentru ca el să rămână puternic. ”

Something MAJOR Is Happening In The Holy City Of Jerusalem

 

9 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Declarația epică a președintelui Donald Trump a fost un pas important spre înființarea celui de-al Treilea Templu – CrestinTotal.ro
 2. Calator printre "Astrii virtuali"
  dec. 15, 2017 @ 02:45:55

 3. octavpelin
  dec. 15, 2017 @ 02:49:52

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 4. Dorian C
  dec. 15, 2017 @ 10:14:08

  A republicat asta pe Trezire si Restaurare.

 5. Iosif
  dec. 16, 2017 @ 06:52:07

  „Bagati de seama sa nu va însele cineva. Fiindca vot veni multi în Numele Meu si vor zice; „Eu sunt Hristosul !” (Mesia), Si vor însela pe multi.”
  , – Isus Hristos –

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: