Rodica si Marian Volintiru – IN MEMORIA LUI PAUL

IN MEMORIA LUI PAUL

Multumim Domnului pentru Harul Sau nespus de mare, care ne ajuta zi de zi sa inaintam pe cale si sa ajutam pe cati mai multi, chiar daca trecem prin aceasta vale a umbrei mortii…
Anul acesta inainte de a pleca in misiune, stam de vorba cu Paul despre lucrarile Domnului si cate minuni a facut Domnul prin noi si multi romani, ajutand cu mancare, haine, vestirea Evangheliei si mai ales cu APA, sapand fantani in tribul Karamoja.

Paul intotdeauna ne-a incurajat sa perseveram in lucrarea Domnului indiferent de obstacole, opozitie, incercari.
Apoi ne-a zis; „Vreau si eu sa trimet bani pentru o fantana in Africa. Vreau sa muncesc sa merg acolo cu voi si sa sapam o fantana pentru cei lipsiti si nevoiasi…”

Dar…el personal nu a mai apucat sa duca la indeplinire aceasta dorinta.
DAR,Dumnezeul cel prea inalt a tinut cont de dorinta lui Paul si nevoia de apa a celor din acest trib si a dus-o la indeplinre.

Din banii care i-am primit pentru mormantarea lui, am trimes in Africa sa se faca o fantana IN MEMORIA LUI PAUL…
Bucuria acelor copii care se bucura de apa in zona lor, se datoreaza si darniciei tuturor care ati simtit cu noi.Chiar daca inima noastra plange de dorul lui, sunem o extensie a vietii si dorintei lui pe acest pamant.

Va multumim tuturor care ati fost si sunteti alaturi de noi. Bucurati-va caci din lacrimi s-a format o fantana…si stiu ca va mai urma multe alte binecuvantari pentru altii.

Paul a trait sa ajute pe altii,inima lui era intotdeauna sa daruiasca tot ce avea pentru cei in nevoie.
Suntem in sezonul DARNICIEI…haideti fiecare sa daruiasca ceva, undeva, la cineva , sa aducem un zambet cuiva trist, singur, lipsit. Asa vom semana cu Mantuitorul nostru Isus.

(urmariti acest mic videoclip)

Pagina de Facebook Roda Volintiru-

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: