Sărbătoarea absolvirii Școlii de Studii Teologice Superioare „Sola Scriptura” de către 2 veterani ai lucrării de misiune

Saitis Marcel: Una dintre lucrurile care s-au potrivit într-un mod providențial cu venirea mea în Chicago, la Conferința de Misiune de la Biserica Philadelphia, a cărui păstor este fratele Florin Cîmpean, a fost evenimentul special al absolvirii Școlii Teologice Superioare „Sola Scriptura” de către frații Ilie Tomuta și Petru Amarei.

Oameni cu o inimă misionară și cu multă experiență, chiar dacă instrumentele folosite pentru misiune sunt diferite – evanghelizarea prin caritate, ajutor și televiziune, reverend Uțu Ilie Tomuta și Petru Amarei, ne-au vizitat în Madagascar și ne-au binecuvântat în numele Bisericilor românești din SUA, dar și în numele Misiunii Genesis sau a RTN.

Festivitatea de înmânare a diplomelor a fost emoționanță. S-au rostit mesaje frumoase referitoare la evenimentul serii – misiunea, prin păstorii Florin Cîmpean – Florin Si Michelle Cimpean (Chancellor), Luigi Mițoi (Vice-Chancellor), iar specific, privitor la evenimentul Școlii de Teologice Superioară Sola Scriptura, prin pastorul Cristian Ionescu (Secretar al Facultății Sola Scriptura) și John Berzava (Decan).

În cadru sărbătoresc s-au înmânat diplomele și ne-am rugat în final pentru acești doi „temerari misionari” și absolvenți, prin care li s-a recunoscut contribuția la lucrarea de misiune externă în multe țări sau prin televiziune în fața întregii asistențe și a profesorilor emeriți ai acestei școli.

 

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: