VIN SĂRBĂTORILE ŞI NIŞTE COPII ROMÂNI PLÂNG…

VIN SĂRBĂTORILE ŞI NIŞTE COPII ROMÂNI PLÂNG…
George Alexander

De fiecare dată când moare cineva, moare un suflet, de fapt, în tine, popor român!… Poate să fie un Rege sau chiar Măria-Sa, Țăranul român, sunt punți care se ard pentru totdeauna, poduri de flori care nu vor mai înflori în viața aceasta niciodată…

Unii mor, alții putrezesc în puşcării însă….
Doi copii inocenți, Mihai şi Maria Smicală, au devenit un simbol, mai curând, al LAŞITĂȚII, INDIFERENȚEI şi PASIVITĂȚII NOASTRE!

Au fost arestați şi închişi în casele de copii.
Mama lor a fost LINŞATĂ de un stat în fața căruia România a cedat pe toate fronturile.
… Am făcut numai declarații patriotarde, toți, dar în rest nimic nu s-a-ntâmplat! Copiii sunt tot în Finlanda şi tot în lagărele de copii!

Ceea ce este cu mult mai grav însă este atitudinea poporului român…

În Tampere, Finlanda, mama este izgonită de la întâlnirea cu “comunitatea” românilor! Nu vor să audă de ea. Îi întorc spatele. Fiecare preferă să-şi înghită laşitatea. Fiecare se gândeşte numai la propriul portofel.

În România, nu numai partidele care se războiesc pe scena politică, dar şi firmele mari, vândute, aruncate la discreția străinilor, nu vor să audă de dramele românilor, care le-ar zdruncina somnul şi … Afacerile! O doamnă, de la o mare firmă, ROMÂNEASCĂ!, îmi spune, uitându-se circumspect în jur… “Nu putem ajuta copiii românilor din diaspora! NU AVEM VOIE, să ştiți!…”.

Rămân şocat, dar ştiu cât de vizibil este adevărul acesta crunt… Câți dintre ei au contribuit fie şi măcar cu un leu pentru ajutorarea acestor oameni?! Câți dintre ei au ieşit în stradă pentru semenii lor?! Câți dintre ei au arătat că le pasă?!

… Dacă au reuşit să separe poporul român, – îmi spun – să-l despartă în două sau mai multe bucăți, este grav. La final, fiecare dintre noi va trăi izolat şi niciunul nu va mai aparține de niciun popor!
De ce intonăm noi, însă, atât de mândri, “Deşteaptă-te, române!”, atunci?! Ca să ne culcăm la fel de mulțumiți şi la fel de ipocriți, după aceea, la loc?

Vin Sărbătorile şi nişte copii români plâng… Nu are cine să-i ajute, în afară de NOI.
Ştiu că mulți oameni nu şi-au pierdut speranța şi luptă pentru ei, ştiu că mulți oameni au scris instituțiilor române şi europene, cerând eliberarea lor, – am fost informat şi le mulțumesc pe această cale tuturor!- dar LUPTA NOASTRĂ TREBUIE SĂ CONTINUE! TREBUIE SĂ NE IMPLICĂM CÂT MAI MULȚI PENTRU EI ŞI PENTRU TOȚI COPIII NOŞTRI RĂPIȚI DE STRĂINI!

SALVAȚI ACESTE SUFLETE! SALVEAZĂ-ȚI MĂCAR COPIII, POPOR ROMÂN!

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    dec. 18, 2017 @ 02:52:10

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: