Evanghelistul Daniel Strugari Teglar (Canada) a trecut la Domnul

Au fost clipe grele pentru echipa Misiunii Speranța în această zi. Evanghelistul Daniel Strugari Teglar (Canada) a trecut la Domnul după ce a suferit un atac de cord înainte de programul de colinde din Alba Iulia. Pe 11 decembrie, cu bucurie posta pe pagina lui de facebook o poză alături de Gabriel Gorcea, anunțându-și plecarea spre România, unde împreună urmau să aducă vestea mântuirii, unul prin Cuvânt, altul prin colind. Duminică, 17 decembrie, se bucura de urările de „La mulți ani” pe care le primea de la cei din jur… Ieri, posta pe pagina lui un mesaj prin care își reafirma credința puternică în Acela despre care predica. Fratele Daniel nu știa ce îi va aduce ziua de azi, dar știa că Dumnezeu va fi acolo!

Suntem alături de soția și copiii lui în această perioadă de grea încercare și ne rugăm ca Dumnezeu să mângâie familia îndurerată!🙏

Daniel Strugari a fost un om cu o mare pasiune pentru Dumnezeu și pentru predicarea Cuvântului Său. Când a ajuns în Canada prima dată, l-am luat cu mine la muncă, la greșie și la faianță. De când L-a cunoscut pe Domnul, și-a dorit mult să spună oamenilor despre dragostea Lui, despre jertfa lui! Înainte să venim în România, unde urma să slujim împreună, eram amândoi foarte aglomerați și trăgeam tare să terminăm ce aveam de lucrat.

Era deosebit de entuziasmat că va veni în misiune în țară, să slujească pe Domnul. A fost greu pentru mine și pentru toată echipa de slujire să fim acolo când Daniel a intrat în stop respirator și s-a prăbușit cu puțin timp înainte să începem programul la biserică… Nu înțelegeam ce se întâmplase, apoi veștile erau din ce în ce mai greu de acceptat și de crezut. Împreună cu Genoveva, suntem alături de soția lui, Simona, de cei doi băieți și vă chemăm și pe voi să susțineți familia Strugari Teglar în rugăciune, dar și contribuind cu o donație la cheltuielile de înmormântare, Dumnezeu să vă binecuvânteze!

https://www.facebook.com/GabrielGenovevaGorceaOfficial/videos/1616574151741456/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: