Adevărul – O mamă de 26 de ani, diagnosticată cu leucemie, a murit fulgerător. Cinci fetiţe au rămas orfane

Religia curată şi nepângărită înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să ai grijă de orfani şi de văduve în necazurile lor şi să te păstrezi. Iacov 1:27 [Biblia]

Tânăra de 26 de ani, din judeţul Vaslui, care în urmă cu o săptămână făcea un apel disperat pe Facebook în căutarea de donatori de sânge s-a stins din viaţă.

Cu doar șase zile in urmă am făcut un apel pentru aceasta mămică- Apel catre bisericile si credinciosii din Iasi, pentru o mama cu 5 fetite

Pentru persoanele care doresc să vină în sprijinul familiei greu încercate numărul de cont bancar al tatălui este: RO51BTRLRONCRT0210570801, titular Vasile Ionescu. Adresa familiei: Vasile Ionescu, comuna Boţeşti, judeţul Vaslui.

Ionescu Laura Georgiana – cu durere va anuntam ca aceasta mamica nu mai este. A plecat ieri la cele vesnice. Fetele inca nici nu realizeaza.  Oh vai, mare tragedie, la 26 de ani cand spera ca daca primeste sange, se va intoarce si ea acasa la copilele ei de Craciun. Foarte dureros!

Adevarul: Tânăra de 26 de ani, din judeţul Vaslui, care în urmă cu o săptămână făcea un apel disperat pe Facebook în căutarea de donatori de sânge s-a stins din viaţă. Diagnosticată în urmă cu câteva luni cu leucemie, Laura era mama a cinci fetiţe, cea mai mică de 8 luni, cea mai mare de 8 ani şi tripletele de  5 ani.

Vestea morţii tinerei de 26 de ani a fost dată de rude. Familia este în stare de şoc şi refuză să accepte că tânăra s-a stins subit la doar patru luni după ce a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică.  Laura Ionescu era din comuna Boţeşti, judeţul Vaslui şi din luna august a început lupta cu boala cruntă. Din cauza stării grave în care se află, bolnava se internează lunar la IRO şi de fiecare dată are nevoie de transfuzie cu trombocite. Din această cauză, femeia cerea ajutor de pe contul personal de pe platforma socială.

Citeste mai mult: adev.ro/p1a1e5

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: