MESAGERUL.RO – Șoc printre locuitorii Năsăudului: Daniel Strugari-Teglar, fost director de instituție și politician de vază, a murit subit

Se întorsese de câteva zile din Canada, acolo unde era stabilit împreună cu familia, pentru a petrece sărbătorile de iarnă în Năsăudul natal, dar și pentru o misiune de evanghelizare, însă Domnul a hotărât să-l cheme la El atunci când nimeni nu se aștepta. Daniel Strugari-Teglar, căci despre el este vorba, a murit la doar 48 de ani, pe 19 decembrie, chiar înaintea unui program de colinde din Alba Iulia, susținut de echipa Misiunii Speranța, după ce duminică își aniversase ziua de naștere.

La mijlocul anilor 2000, Daniel Strugari-Teglar a fost director al Societății de Gospodărie Comunală și Locativă din Năsăud, unitate ce se ocupa cu utilitățile de apă și canalizare ale orașului, dar și liderul tinerilor social-democrați năsăudeni, cu funcții și în biroul județean, fiind foarte apreciat de toți cei care l-au cunoscut. Ca o ironie a sorții, Daniel Strugari-Teglar avea un frate geamăn, care a decedat în urmă cu 20 de ani, tot în urma unui stop cardiac.

Afla mai mult – http://www.mesagerul.ro/

CITESTE si – Evanghelistul Daniel Strugari Teglar (Canada) a trecut la Domnul

si Serviciile de Priveghi și Înmormântare pentru fratele Daniel Strugari Teglar

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: