Liviu Dragnea, o nouă promisiune privind organizarea referendumului pentru familie: „Cât de repede”

Proiectul legii de revizuire a Constituției României, act normativ inițiat prin semnăturile a peste 3 milioane de români cu drept de vot, continuă să fie blocat. Liderul PSD susține însă că un referendum pentru familie ar putea avea loc în scurt timp.
Referendumul privind redefinirea familiei va fi organizat „cât mai repede”, a declarat vineri președintele PSD, Liviu Dragnea.
”Da, cât de repede. Nu mai vreau să dau termene – pentru că am primit tot felul de piedici – și am spus cât de repede. Ne apucăm să eliminăm piedicile pentru că la acel referendum trebuie să ajungem”, a spus Liviu Dragnea la Parlament, răspunzând unei întrebări privind organizarea unui referendum pe tema redefinirii familiei, potrivit dcnews.ro.
În perioada de dinaintea alegerilor din decembrie 2016, Coaliția pentru Familie a încheiat protocoale de colaborare cu PSD, PNL și Alianța Liberalilor și ALDE, în vederea susținerii inițiativei legislative a cetățenilor de revizuire a art. 48 (1) din Constituția României. Deși liderii acestor formațiuni promiteau să programeze referendumul pentru familie în această primăvară, în aprilie, angajamentele lor au rămas doar pe hârtie.
CONTINUARE aici – ACTIVE NEWS

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    dec. 23, 2017 @ 02:55:43

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: