Newsweek: „România, prima țară care se va alătura SUA în procesul de mutare a ambasadelor la Ierusalim”

On Friday, Parliament chief Liviu Dragnea said, “I think Romania should seriously consider moving its embassy in Israel to Jerusalem. We should think about it very seriously,” according to The Times of Israel. Newsweek
„România ar putea deveni prima țară care se va alătura președintelui Donald Trump în procesul de mutare a ambasadelor de la Tel Aviv la Ierusalim, după declarațiile făcute de șeful Camerei Deputaților”, se arată într-un articol publicat de newsweek.com.
Vineri, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat că România ar trebui să ia în serios în vedere mutarea ambasadei sale în Israel.
„Ar trebui să ne gândim foarte serios”, a subliniat liderul PSD. „Toate instituțiile centrale israeliene se află în Ierusalim, iar ambasadorii și personalul ambasadei pleacă de la Tel Aviv la Ierusalim”, a continuat acesta.
Primul Ministru israelian, Benjamin Netanyahu, a transmis la CNN că guvernul israelian este deja în contact cu o serie de țări care ”iau serios în vedere” să acționeze asemenea lui Donald Trump.
Cu toate acestea, majoritatea comunității internaționale a respins mișcarea Trump într-un vot al Organizației Națiunilor Unite, joi, sprijinind în mod copleșitor o rezoluție, care nu este obligatorie, dar care îl invită să-și reconsidere poziția.
SURSA – ACTIVE NEWS

5 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Guatemala îşi mută ambasada la Ierusalim | agnus dei - english + romanian blog
 2. octavpelin
  dec. 25, 2017 @ 03:09:37

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. nanaarpy78
  dec. 25, 2017 @ 08:02:18

  Inca nu i sigur,ai nostri isi urmeaza doar interesul, sunt de neincredere, sincer

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: