Crăciunul este despre Hristos – clarifică evanghelistul Franklin Graham

Cu toată controversa dimprejurul său, dacă trebuie sau nu să spui „Crăciun fericit”, evanghelistul Franklin Graham clarifică adevărata însemnătate a Crăciunului, potrivit CBN. com.

„Crăciunul se referă la nașterea lui Isus Hristos și asta este ceea ce sărbătorim. La Crăciun oferim daruri, dar Crăciunul este despre darul lui Dumnezeu – dându-l pe fiul său Isus Hristos”, a declarat Graham pentru Fox & Friends.

El l-a lăudat, de asemenea, pe președintele Trump pentru că „a făcut Crăciunul mare din nou”, spunând public că Isus este motivul pentru acest sezon.
„Sunt așa de entuziasmat că președintele nu se teme să menționeze numele lui Isus Hristos și că el se pronunță cu îndrăzneală nu doar pentru Hristos, ci și pentru toată libertatea religioasă”, a spus el.

Graham crede că poziția pro-credință a lui Trump vine într-un moment în care spune că creștinismul este atacat.
„Creștinii, și noi suntem majoritatea, suntem atacați de seculari”, a spus el. „Există o mulțime de cazuri în fața instanței supreme, în care oamenii au fost scosi afară din afacerile lor pentru că refuză să facă un tort pentru cineva din cauza credinței lor religioase”.
„Avem un președinte căruia îi pasă și cred că va face tot ce poate pentru a ne sprijini”, a adăugat el.
Graham a comentat, de asemenea, asupra stării de sănătate al tatălui său Bill Graham și cum intenționează să petreacă Crăciunul în acest an.
„Este acasă, se odihnește bine. Este doar bătrân, nu vede bine, nu aude foarte bine … dar mintea lui este încă clară și mă duc împreună cu soția mea în ziua de Crăciun și  vom lua masa cu el „, a spus el. „Tatăl meu, toată viața lui, nu a ezitat niciodată de la chemarea pe care Dumnezeu i-a dat-o în viața sa, aceea ca să propovăduiască Evanghelia – să spună bărbaților și femeilor despre un Dumnezeu care îi iubește și este dispus să ierte păcatul lor dacă ei sunt dispuși să se pocăiască, să se întoarcă de la păcatul lor și să creadă în numele lui Isus Hristos „.

 

 

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    dec. 26, 2017 @ 02:00:39

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: