Florin Ianovici – Scrisoare către voi

Scrisoare către voi

Deuteronomul 31:6 „Întăriţi-vă şi îmbărbătaţi-vă! Nu vă temeţi şi nu vă înspăimântaţi de ei, căci Domnul, Dumnezeul tău, va merge El Însuşi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa”. ”

Voi, adică cei care nu ați lăsat orfanul și nenorocitul flâmănd și gol, ci ați sărit în ajutorul lor.

Voi, adică toți aceia care nu știti prea multe articole, prea multe norme, prea multe finețuri teologice, dar știți că pe săraci îi aveți întodeauna cu voi.

Voi, cei care nu prea știți butonul de like, nu prea dați sms-uri de sărbători, dar știți să cercetați pe orfan și pe văduvă în necazurile lor și să vă păziți neîntinați de lume.

Voi, cei care nu vă lăsați aprinși de vorbe, nu întărziați prin curți sau colțuri umbrite ascultând și vorbind cu înfierbântare știrile religioase mondene, dar știți să vorbiți cu Dumnezeu mistuiți de jar sfânt și de durerea aproapelui.

Voi, cei care ați sărit în ajutorul copiilor de la Viață și Lumină în ceasul cel mai greu, primiți din partea mea: Dumnezeu să vă binecuvânteze.

Dacă nu scriu nume, e pentru că voi mi-ați cerut acesta. Dragostea, mila poartă un singur nume: Dumnezeu.

Dumnezeu a înviat-o pe Tabita pentru că prea puțini din biserici vor să o înlocuiască. Voi sunteți Tabita pe care Dumnezeu nu o va părăsi niciodată.

În numele fundației Viață și Lumină, vă mulțumim pentru suportul vostru plin de dragoste. Datorită vouă lucrarea a rămas în picioare și peste 500 de copii au avut hrană, îmbrăcăminte, încălțăminte și un adăpost.

Un An Nou binecuvântat!

Florin Ianovici

CITESTE si – Florin și Mina Ianovici – Urare

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    dec. 30, 2017 @ 02:52:26

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: