PLÂNGÂND… SAU ZDRUNCINÂND MUNȚII?! de George Alexander

PLÂNGÂND… SAU ZDRUNCINÂND MUNȚII?!
de George Alexander

De câte ori privesc cei doi copii români, Mihai şi Maria Smicală, implorând ajutor, în timp ce, -cu cea mai mare ipocrizie, le întoarcem spatele!- îmi este ruşine că sunt român!…

Îmi este ruşine că sunt român!
Îmi este ruşine că avem nişte oameni de stat care nu îndrăznesc să sufle două cuvinte în fața străinilor pentru apărarea propriilor cetățeni!
Îmi este ruşine de noi, care suntem MILIOANE, dar atât de laşi, atât de egoişti şi atât de materialişti!

Un prieten din America îmi spune că are 200 (două sute) de angajați!, cărora le plăteşte salariul… Realizările personale ale domniei sale sunt impresionante. În acelaşi timp, pentru aceşti sărmani, care au nevoie stringentă de ajutor, nu a contribuit niciodată cu vreun leu, în viața lui! Nu s-a gândit niciodată la ei!
Vă mulțumim, Domnule, pentru Mărinimia Voastră! Dumnezeu să vă ia în apele Lui! Dacă ar fi toată omenirea, însă, ca dumneavoastră, probabil s-ar sfârşi mai repede decât ne-am dori…
… Văduve, pensionari şi săraci români şi-au dat, uneori, ultimul ban pentru semenii lor. Cei bogați, ca dumneavoastră, ne-au dat o mie şi una de sfaturi mereu, dar au rămas închistați în armurile lor. Au rămas sclavii banilor, ai lăcomiei fără limite!

… De multe ori am vrut să desființez Asociația Pentru Protecția Copiilor Şi Familiei “George Alexander”. (Intrați pe pagina ei de facebook, dacă vă interesează!). Căci, de câte ori scriu despre un caz dramatic, eu nu doresc like-uri pe facebook, ci ajutor concret pentru aceşi oameni! Când oamenii aceştia, copiii aceştia nevinovați, strigă după ajutor, nu-i ajutăm cu nimic bătând câmpii, vorbind prostii… Fapte concrete!

Chiar dacă România, prin politicienii săi, este impotentă… Dacă am contribui fiecare cu 1 leu (un leu), numai 1 leu (un leu), în conturile Asociației, am realiza lucruri incredibile… Amintiți-vă, în acest sens, de comandou-urile ruseşti care şi-au eliberat propriii copii din captivitate!
Despre anumite lucruri trebuie, mai ales, să tăcem, dar să ne gândim mereu la ele!…

Este posibil acest lucru şi în ceea ce-i priveşte pe copiii români captivi?
DA!

Este cu totul posibil, numai noi… să fim Oameni! Să fim solidari! Să înțelegem anumite lucruri care nu se pot spune în spațiul public, dar care rămân acolo, în sufletul nostru mereu…
Atunci când nu mai există Justiție, nu mai există Dreptate, ce ne mai rămâne de făcut?! Să ne plângem veşnic de milă? Să ne întoarcem unii altora spatele? Să ignorăm plânsetul şi strigătele disperate după ajutor ale copiilor noştri?

Contribuiți măcar cu un leu!…

… Nu vreau să fiu ipocrit. Am apelat totdeauna la Rațiune. Eu nu instig oamenii. În acelaşi timp, este un adevăr!, am primit o mie şi una de cereri de la voluntari români care sunt dispuşi să plece oriunde în lume este nevoie pentru a ne salva propriii copii!… Oamenii aceştia însă au nevoie de susținerea noastră pentru SALVAREA lor… Dragii noştri copii!

Facebook, te rog, nu mă bloca! Nu avem decât două variante… Să rămânem mereu plângând. Sau să zdruncinăm munții odată!

Conturile Asociației, unde se pot face donații:
NUME PRENUME: ASOCIAȚIA PENTRU PROTECȚIA COPIILOR SI FAMILIEI
“GEORGE ALEXANDER”
SEDIU: BUCURESTI, Sector 5, Str. Sold. Ilie Mihail nr 6, Bl M123, Sc C, Ap 18.
CONT în roni: RO23BTRLRONCRT0356921801
CONT în euro: RO70BTRLEURCRT0356921801
CONT în USD: RO74BTRLUSDCRT0356921801
BANCA: Banca Transilvania, str. George Baritiu nr 8, 400027, Cluj-Napoca
COS SWIFT: BTRLRO22
CODUL DE ÎNREGISTRARE FISCALĂ (C.I.F.) AL ASOCIAȚIEI: 36550765

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    dec. 29, 2017 @ 02:41:10

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: