A PROFEȚIT acum șase ani că Donald Trump va fi președinte și motivul pentru care Trump va câștiga al doilea mandat

FOTO TWITTER

Acum 6 ani, nici Donald Trump nu știa că va candida…..

Mark Taylor a spus că Dumnezeu l-a folosit pe Trump pentru a opri o agendă anti-creștină care preluase America: „Timpul inamicului a fost negat de Dumnezeul Cel Prea Înalt, iar prin Donald Trump multe dintre aceste lucruri au fost negate chiar acum. Si ce Dumnezeu spune este că: ‘Nu, nu este timpul acum,’ pentru că sunt multe lucruri pe care Dumnezeu vrea să le îndeplinească pe pământ chiar acum.”

Dar, Taylor spune că există o parte a profeției care nu s-a întâmplat încă în ceea ce privește mass-media. „Deci, mass-media va fi captivată de el și chiar vor începe să fie de acord cu el”. Aceasta este singura linie din profeție care încă nu s-a întâmplat. Așa că trebuie să ne întrebăm ce trebuie să se întâmple pentru a face ca mass-media să devină de acord cu el? Dumnezeu va curăța mass-media. Dumnezeu caută poporul Său chiar acum, milionarii Săi și miliardarii Săi, în principiu, să vină și să înceapă să investească în aceste locuri și să le cumpere. Sa le preia. Dumnezeu le va reface și le va restaura, pentru că nu există nici un duh de adevăr în ele acum. Și asta va fi ce Dumnezeu va restabili.

Taylor crede că victoria lui Trump este doar începutul. Profetul pompier crede, de asemenea, că biserica va prospera și că America va vedea o mare mișcare a lui Dumnezeu: „Armata lui Dumnezeu va avea victorie după victorie după victorie. Și îmi place ce spune mereu președintele Trump:” Te vei îmbolnăvi și vei obosi de a câștiga „, dacă există un astfel de lucru și va fi același lucru pentru armata lui Dumnezeu, va fi o victorie după victorie după victorie. Si va fi o președinție de 8 ani, când oamenii văd binele la care țara vine chiar acum, prosperitatea, locurile de muncă, economia, orice ar fi, nu va fi nici o îndoială că va naviga chiar în cel de-al doilea mandat.

TRADUCERE din VIDEO Agnus Dei, multumim fratelui I. Burca pentru semnalarea acestui video:

ENGLISH

Taylor said, God used Trump to stop an anti-Christian agenda that was taking over America, „The enemy’s time has been denied by the Most High God. And it’s through Donald Trump that a lot of this has been denied right now. And what God is saying is, ‘No, it’s not the time right now.’ Because there’s many many things that God wants to accomplish on the earth right now. ”

But, Taylor says there’s just one part of the prophecy that hasn’t come to pass yet regarding the news media. „So, the news media would be captivated by him and they would even begin to agree with him.” That’s the only line in the prophecy that hasn’t come to pass yet. So we have to ask ourselves, what’s fixing to happen, to make the mainstream media begin to agree with him? God’s gonna clean out the news media. God is looking for His people right now, his millionaires and His billionaires basically to come in and start investing in these places and buying them out. Taking over. God’s going to rebuilt them and restore them because there;s no spirit of truth in them right now. And that’s what God’s gonna restore.”

Taylor believes Trump’s victory is just the beginning. The fireman prophet also believes the church will thrive and America will see a great move of God, „The army of God will have victory after victory after victory. And I love what president Trump always says; ‘You’re gonna get sick and tired of winning,’ if there is such a thing, and it’s gonna be the same for the army of God. It’s gonna be victory after victory after victory. It’s gonna be an 8 year presidency. When people see the good that the country’s coming in to right now, the prosperity, the jobs, the economy, whatever it may be, there’s gonna be no doubt he’a gonna sail right into the second term.

 

 

6 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: A PROFEȚIT acum șase ani că Donald Trump va fi președinte și motivul pentru care Trump va câștiga al doilea mandat | Crestini.com
 2. GHITA LAVRIC
  dec. 29, 2017 @ 15:20:16

  O postare cu un mesaj ,care este sau poate fi mesajul anului..,a inceput de secol. Curatarea mediei ar fi cea mai mare realizare in mandatul Trump, cu un impact ce poate schimba fata lumii din temelii , si toti suntem chemati pe bucatica noastra sa ajutam la restabilirea adevarului pe canalele de transmitere media. Este ca si cum ai spune ca curati puterea politica a unei tari ,inima unei natii si cand vorbim de SUA, dimensiunile devin planetare si ca model didactic.. Am spus asta caci Media este stat in stat, este puterea care tine destinele unei tari,pusa in mare parte in slujba raului si imoralitatii.. si ne bucuram prin credinta ca se poate si minunea aceasta ca cel putin o parte semnificativa sa fie preluata de oameni integri spiritului si formei adevarului. si cine poate spune urmarile in bine , este inceputul unei reforme ce poate revolutiona si reforma aceasta tara, iar masura este data de nivelul de alegere si implicare a unor persoane calauziti de Dumnezeu .Dar ATENTIE atunci cand se produc treziri spirituale in viata unei natiuni si a lumii sunt ofertele Cerului dinaintea unei posibile furtuni a raului ce poate matura lumea.. Sa spus destul de inspirat ca TREZIRILE SPIRITUALE dinainte de anul 1900 au fost CHEMAREA LUI DUMNEZEU de a feri omenirea de DOUA RAZBOAIE MONDIALE , caci ochii Divini vad dincolo de spatiu si timp, si ce dezastru a urmat …caci dincolo de imaginea istorica a revarsarii Duhului sfant, redesteptarea spirituala a fost respinsa de marea parte a lumii crestine , inclusiv de bisericile baptiste si evanghelice USA , si mai mult si de Europa…Lumea putea fi salvata de dezastrele ce aveau sa urmeze prin exteriorizarea patimilor cele mai atroce a acumularii pacatului urii ,lacomiei si extravagantei.. Suntem din nou in fata unei oferte a Cerului spre pocainta si intoarcere, caci acum dimensiunea raului este cum nu a fost niciodata ..iar pustiirile apocaliptice bat la usa ,iar semnul infloririi smochinului iudaic,(1967-2017) este un indiciu al calendarului divin ce se grabeste.. Va intelege biserica Sa Marea Chemare DINAINTEA FURTUNII ? Pocainta oricum va veni, dar nu ar trebui sa repetam istoria dezastrului razboiului ce a adus plansul si jalea in fiecare casa , lacrimi,copii secerati de tineri si jertfiti pe altarul urii, rauri de lacrimi , a platirii pretului refuzului lui ISUS CE A PLANS PENTRU LUME PRIN LACRIMILE HARULUI SI RUGACIUNILE prin 1900 si CARE NE CHEAMA SI ACUM..Tu poti fi parte din salvarea omenirii spre mantuirii si un viitor mai bun pentru copiii..!!!

 3. Dorian C
  dec. 29, 2017 @ 16:21:25

  A republicat asta pe Christ4roNews.

 4. octavpelin
  dec. 30, 2017 @ 02:54:17

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 5. lidia
  ian. 01, 2018 @ 10:34:48

  Si ce cauta acolo in poza Kenneth Copland??????

  • rodi
   ian. 02, 2018 @ 03:14:25

   Poza este de la inaugurarea presedintelui Trump. Kenneth Copeland nu e in poza. Au fost oficialitati in randurile din fata si familiile presedintelui si vice-presedintelui si politicieni. Au fost si pastori prezenti la inaugurare, dar nu pe linia de front, cea din spatele presedintelui.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: