Sistem Anticristic – Cand copilul are probleme, haideti sa-l luam de la parinti

Traim vremuri diabolice, intr-o societate bolnava si fara Dumnezeu. Daniela, o persoana  care activeaza neobosita in sprijinul parintilor cu copii luati in mod abuziv de sisteme de Protectie a Copilului, ne prezinta inca o dovada a rautatii generatiei noastre. O mama si tata in Anglia sunt fortati de un ordin judecatoresc sa dea voie mai multor politisti sa intre in casa si sa le ia fiul cu forta. Mama filmeaza totul. Politistii incearca sa o convinga pe mama sa ii spuna fiului ca sa plece cu ei afara din casa. Mama, bineinteles ca refuza si ii intreaba caci chiar ii cer ca ea sa-l conving pe copil sa plece din propria casa? Si o politista incearca sa o ameninte ca daca ea nu il convinge, atunci ea intervina impotriva ordinului. Nemernici de mincinosi de politisti, care vor doar sa isi faca ‘treaba’ cat mai repede si sa plece de acolo. Pentru ei e doar o ‘treaba’. Cand se vor trezi politistii, sa protesteze impotriva acestor ordine inumane de a teroriza copii mici? Chiar toti au inima de piatra? Chiar toti sunt fara constiinta, nu simt nimic? Nu isi dau seama ca contribuie la o trauma care ramane pe viata la copil?

S-au prezentat 20 de politisti, dar nici un lucrator de la Sistemul de Protectie a Copilului ca sa isi vada opera lor in actiune. Rusine lor. Asta e Londra. Am mai citit printre comentarii ca un activist va lucra cu ei sa-i ajute si vor da detalii mai tarziu, dar numai daca acele detalii nu compromit sansele parintilor sa isi primeasca copilul inapoi. Dar dupa cazul lui Florin Barbu/Claudia Racolta si cazul Andreei Bradeanu, cam stim ca odata ce un copil/copiii sunt luati, nu mai vin inapoi. Sa dea bunul Dumnezeu sa nu fie asa…

Dupa ce politistii il smulge din camera copilului si il tarasc afara, copilul urla : Mami, mami! , mama incepe sa planga tare si politia o prinde si o tine, in timp ce un barbat striga la el, sa-i dea drumul, sa nu o retina, ca e doar o femeie. Ii roaga sa o lase ca nu va face nimic…. si video se termina. Dar durerea lor abia incepe….

Doamne Dumnezeul nostru, priveste inspre nedreptatile facute impotriva copiilor, care in loc sa fie ajutati in familiile lor, sunt traumatizati tocmai de sistemele care ar trebui sa-i protejeze.  Doamne, Te rugam sa nu ramai indiferent fata de aceste nedreptati!

Ssandra Danyella a distribuit postarea publicată de Noreen Mukalazi.

Continua furtu de copii in Anglia,nici de sarbatori nu lasa familiile in pace.Domnul sa se indure si sa aiba mila de acesti copii!

Filmarea a disparut de pe Facebook, asa se intampla de obicei, parintii sunt amenitati ca nu isi vor mai vedea niciodata copiii si fortati sa retraga astfel de filmari sau pur si simplu le sterge Facebook la cerinta protectiei copilului sau a politiei. Dar, cineva a incarcat video pe Youtube si speram ca nu se sterge din nou si de acolo –

Un comentariu (+add yours?)

  1. Anthony Ianosel, L.C. (Ret)
    dec. 29, 2017 @ 17:14:26

    ATTENTION: OUR U.S. PRESIDENT IN OVAL OFFICE INITIATED A SPECIAL PRAYER FOR AMERICA, by one of his Cabinet Members, Dr. Carson. Must see here: https://www.youtube.com/watch?v=FnKHrBj7JaA
    ALSO, All Christian leaders MUST THINK and ACT with boldness in correcting the former Satanic-inspired-and-driven societal system of representation in government, wherein the „majority” of population is still Christian (approx. 275 million in America). Only IF we achieve this level of godliness in representation of Christian population and the most vulnerable of society (the unborn babies, children and elders), we can build a wall of power and authority over Satanic-driven (adversarial) forces that foment RUINOUS persecution in America and around the world! With a Christian President in the White House, we the MAJORITY CONSTITUENCY BASE of society can put an end to these rampant governmental abuses of power over the families with children! Leaders should learn to write short effective complaints to the „majority” governing authorities in our society. Christian lawyers can assist with this small task–for free! We need to wake up and challenge the current abuses of power in the welfare system of States, before they become „lose cannons” impossible to control and command by judicial and administrative review! Christ has called us to assist in His divine undertaking of His type of justice to be practiced around us! And to be able to command and compel the Government to do the same!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: