Beniamin Faragau – De unde si incotro?

Ce faceti de obicei in ultima zi a anului? Va pregatiti mesele pentru revelion. Nu stiu daca nu cumva s-a incetatenit cel putin in constiinta noastra, nu realizam totdeauna, ca ultima zi a anului sa fie o zi de bilant. Am intrebat de multe ori, de ce ne-a segmentat Dumnezeu viata in felul acesta, o dimineata si o seara, o primavara si o toamna. Un inceput si un sfarsit de an. Nu cumva tocmai ca sa ne invete, sa nu lasam sa treaca prea mult timp inainte de-a pune ce-a trecut inaintea noastra, a invata eventual din greselile noastre? Sau de bucuriile noastre, ca tronsonul de drum, indiferent ca e vorba de o noua zi sau de un nou an, sa fie ceva mai bun decat a fost? In seara asta, vreau sa pun o intrebare: De unde si incotro?

Ce am invatat in viata mea e ca nu ma pot avanta in segmentul urmator de viata fara sa ma intorc inapoi sa verific drumul pentru ca niciunul dintre noi n-am vrea sa umblam inainte si inapoi toata viata. Am vrea sa facem progrese. Cu alte cuvinte sa inaintam. Si ca sa inaintezi, trebuie sa privesti de unde vii si sa vezi cum ai putea continua  ce este bun din drumul pe care l-ai parcurs.

Beniamin Faragau – De unde si incotro? (31 Decembrie, 2017)

ca Baptista Iris, Cluj Napoca (31.12.2017) – studiu din Epistola catre Galateni. Predici pentru vremuri grele – http://www.fiti-oameni.ro

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: