Lazar Gog – Afirmatia Unor Teologi Foarte Influenti: Anticrist este viu la ora aceasta, s-a nascut, traieste in Europa. Asteapta in umbra momentul…

Lazar Gog – Afirmatia Unor Teologi Foarte Influenti: Anticrist este viu la ora aceasta, s-a nascut, traieste in Europa. Asteapta in umbra momentul…

Danitii, cei din semintia lui Dan, au ajuns in Grecia. S-au numit Spartani. Au fondat Troia, Au dat denumire la riurile din partea aceea si stramtoarea din acea zona- Dardanele. Au dat la riurile care se varsa in Marea Neagra- Danubius, care este Dunarea, Dinipru, Donu si Dnistru- Stramtoarea Dardanele. Si apoi au ajuns in Roma. Si au fondat Imperiul Roman. Anticrist se va trage din aceasta zona a lumii, din Imperiul Roman, din imperiul care a nimicit Templul. Asa scrie Scriptura ca din imperiul acela din care a nimicit Templul, se va ridica la urma un imparat fara rusine care nu va fi razboinic. Va fi mare diplomat . Si spune ca va nimici pe multi prin pace. Asa se traduce in limba engleza din ebraica- va nimici pe multi prin pace. Adica, va fi atat de abil incat ii va convinge pe oameni ca trebuie sa faca pace si bineinteles ca lucrurile acestea vor fi in favoarea lui, sa poata sa faca niste asasinate oribile ca sa puna mana pe conducerea formei finale a Imperiului Roman, reorganizat in aceste vremuri din urma. 

Citeam recent, chiar saptamana trecuta, niste teologi foarte influenti americani si englezi, care merg pana acolo cu curajul si cu credinta si fac afirmatia urmatoare: In evaluarea noastra, Anticrist este viu la ora aceasta, s-a nascut, traieste in Europa. Asteapta in umbra momentul cand sa poata sa fie lansat pe scena lumii politice si ca apoi sa puna mana pe putere si sa poata sa-si faca planurile pe care le are.

Psalmul 118 ne spune despre albine, ca ma inconjurau ca niste albine. Este vorba de lumea araba care-l inconjoara pe Israel si acuma au inceput sa roiasca. Au inceput sa bazaie puternic, nervoase, datorita acestui mare adevar.

America a starnit roiul. A bazait albinele. Cu ce eveniment? Cu recunoasterea Ierusalimului drept capitala eterna a statului evreu. Sunt lucruri mari profetice care ne stau inainte si sunt sub ochii nostri. De aceea am ales Psalmul 118, ca sa ne uitam la aceste lucruri, ca sa ne aducem aminte de ceea ce Biblia ne spune, posibilitatea de aparitie a lui Anticrist si despre tulburarea lumii islamice din jurul lui Israel, care ca si albine, gata sa intepe, sa roiasca, sunt pregatite pentru vremea aceasta din urma.

CITESTE aici – ,,DUMNEZEU si VECINII lui ISRAEL – Lazar Gog – PERSPECTIVA PROFETICA 2018 [Transcript Part 1]

Lazar Gog – PERSPECTIVA PROFETICA 2018 – Proaspata alianta TURCIA- RUSIA- IRANUL  [Transcript Part 2]

4 comentarii (+add yours?)

 1. Anthony Ianosel, L.C. (Ret)
  ian. 02, 2018 @ 05:14:09

  SUGESTIILE SUNT CHIAR FOARTE CORECTE, Fr. Gog! Cind traia Fr. Ioanide, a venit sa ma viziteze, si am stat in biroul meu peste 2 ore, discuting acest subiect, adica formarea Statelor Unite ale Europei. Si i-am dat o carte scrisa in 1945 pe tema aceasta! Nu i-am mai cerut-o inapoi, a murit si am trecut cu vederea. Dar acolo, in aceea carte, autorul discuta inca din 1945 formarea acestui bloc militar si economic! Am unele carti mult mai recente. Cind venitin in Portland va invit sa le vedeti. Este ceva de groaza, ce vor sa faca asa numitii „globalisti” ca sa puna mina pe puterea mondiala…numesc aici pe miliardarul Soros care recent a pus la bataie 18 miliarde de dolari pentru astfel de scopuri cu caracter foarte complex!

  Da, intradevar, daca privesti din alt unghi, acest subiect, in 2030, se implinesc 2000 de ani de la invierea lui Isus Hristos–adica 40 de „jubilee” years, a cite 50 de ani un „jubilee year” (dupa calculul Mesianicilor Evrei), deci 2000 de ani plus 30, este exact anul 2030 (a doua venire a lui Hristos sa stabileasca Imparatia lui pe pamint). Cam in acest scenariu s-ar desfasura acele planuri biblice despre care tot se vorbeste de 2000 de ani!

  May God give you more wisdom to further discern this subject and give us more „hints” that you will discover through your biblical and historical research! Bless you!

 2. Trackback: Lazar Gog – Afirmatia Unor Teologi Foarte Influenti: Anticrist este viu la ora aceasta, s-a nascut, traieste in Europa. Asteapta in umbra momentul… — agnus dei – english + romanian blog – Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, d
 3. Trackback: Lazar Gog – Afirmatia Unor Teologi Foarte Influenti: Anticrist este viu la ora aceasta, s-a nascut, traieste in Europa. Asteapta in umbra momentul… – CrestinTotal.ro
 4. octavpelin
  ian. 05, 2018 @ 02:10:11

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: