Multumim lui Dumnezeu ca s-a atins de Bogdan

Slavit sa fie Dumnezeu ca mari minuni face si mana Sa ocrotitoarea a crutat viata unuia dintre copiii Sai. Ii multumim Domnului pentru minunea aceasta si ii suntem recunoscatori! 1 Cronici 16:34 Lăudaţi* pe Domnul, căci este bun, căci îndurarea Lui ţine în veac! Ne rugam ca Dumnezeu sa-i dea sanatate deplina, desi e mai bine, are si oase rupte de la impactul accidentului. Continuam sa ne rugam pentru Bogdan pana se va face bine si suntem deplin incredintati ca Dumnezeu va duce aceasta lucrare la bun sfarsit.

Nu cu multe ore in urma ne-am unit in rugaciune pentru Bogdan Predoana (vezi aici – Apel URGENT la RUGACIUNE pentru Bogdan Predoana) dupa ce am aflat ca era in coma in urma unui accident.

Fratele Claudiu Traian Covaciu ne informeaza:

Claudiu-traian Covaciu Multumim bunului Dumnezeu care la ocrotit pe Bogdan Predoana. . Azi l am vizitat impreuna cu fratele pastor Pavel si fratii David Scuipici . Dumnezeu la pastrat cu viata Glorie Domnului . Va multumeste tuturor care l ati sustinut in rugaciune ! Rodi Avram (contul nostru personal pe Facebook, al blogului Agnus Dei) multumim pentru sustinere si implicare . Dzeu sa va rasplateasca.

Suntem coplesiti oridecateori Dumnezeu raspunde la rugaciuni si suntem constienti ca doar voia Lui se face intotdeauna, dar asta nu ne opreste de fiecare data sa ne rugam staruitor Domnului pentru vindecare asa cum El ne-a invatat, sa ne rugam cu credinta chiar si atunci cand nu mai stim ce sa facem si nu credem ca mai e scapare, pentru că toate lucrurile sunt cu putinţă la Dumnezeu”. Marcu 10:27.

Doamne nu stim cum sa iti multumim ca Te-ai atins de fratele nostru si l-ai scos din starea in care se afla. Te rugam fierbinte ca sa-i dai sanatate deplina si sa ramana o marturie puterea Ta suverana peste orice boala, si sa fie o marturie si pentru fratii si surorile care s-au rugat cu credinta pentru cazul sau. In toate, Doamne, doar Tu sa fii in veci glorificat!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: