Daniel Gheorghe, despre provocările din 2018: România are nevoie de creștinism, libertate și parlamentarism

 

România a intrat în anul centenarului Marii Unirii, iar influența unor grupuri de interese din afara țării este mai mare ca oricând.
Deputatul Daniel Gheorghe s-a referit la acest aspect și a scris despre faptul că „dorința unor grupuri de interese globaliste de a impune în România corectitudinea politică, ideologia lgbt ori neocorporatismul va rămâne vector de presiune publică”.
Totodată acesta susține că pentru a traversa această perioadă mai dificilă, „România are nevoie de creștinism, libertate și parlamentarism”.
„România va avea de răspuns în anul 2018 unei presiuni constante dintr-o zonă de-a dreptul iacobina. Dorința unor grupuri de interese globaliste de a impune în România corectitudinea politică, ideologia lgbt ori neocorporatismul va rămâne vector de presiune publică. În tot acest timp, forțele românești, în sensul larg al cuvântului, au datoria de a da dovada faptului că România se poate bucura cu adevărat de cei o sută de ani de la Marea Unire și că este o țară demnă și puternică. România nu are nevoie de pseudo-salvatori, de soluții radicale ori de personaje tulburate care vor să răstoarne societatea cu susul în jos că așa au fost ei îndoctrinați nu știu unde, România are nevoie de creștinism, libertate și parlamentarism! Restul este iluzie deșartă și decadenta!”, a scris Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.
SURSA – ACTIVE NEWS

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    ian. 04, 2018 @ 03:12:24

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: