Mihai Smicală – Eu nu sunt bucuros de ziua mea…pentru că nu sunt acasă…

Camelia Smicală : Pe 6 ianuarie Mihai împlineşte 12 ani.

Ca să iei legătura cu el, ai nevoie de un plan, cel puţin doi complici, câteva zile la dispoziţie şi măcar un înger prin preajmă.

Are o înţelepciune de om trecut prin multe iar din vocea lui răzbate un amestec de tristeţe şi curaj care te copleşeşte.

Îl întreb dacă vrea să-l sărbătorim de la distanţă, aşa cum se poate şi îmi răspunde afirmativ numai după ce îşi ia un timp de gândire.
-Mihai, vrei să transmiţi ceva prietenilor tăi şi ai Mariei?
-Da! Că le mulţumesc pentru tot! Dar ştii…eu nu sunt bucuros de ziua mea…pentru că nu sunt acasă…
………………
De aproximativ doi ani, Mihai şi sora lui Maria sunt ţinuţi cu forţa în casele de copii din Tampere Finlanda, deoarece serviciul social a decis că separarea de cei dragi le face bine şi serveşte interesului lor superior.
Noi considerăm că locul lor nu este în centre sociale, ci acasă, lângă mama şi sora lor, lângă prieteni şi toţi cei dragi, şi aşteptăm ca după această prea lungă şi strigătoare la cer pedeapsă, factorii de decizie din serviciul social să facă o evaluare corectă şi să dispună cât mai repede reintegrarea copiilor în familia lor.
Până atunci, haideţi să-l sărbătorim aici pe Mihai cu mesaje, felicitări desenate de copiii voştri, clipuri, fotografii, inimioare şi orice credeţi că i-ar putea înfrumuseţa ziua!
La mulţi ani, Mihai!

  1. Scrisoare deschisă către Iohannis, Tudose, Tăriceanu și Dragnea: Platforma Civică Împreună solicită intervenția într-un caz dramatic
  2. Chemare URGENTĂ la 3 zile de POST și RUGĂCIUNE pentru MIHAI SMICALĂ
  3. Bilanţul anului 2017 pentru copiii Cameliei Smicală și mulțumiri pentru toți cei implicați în eforturile de reîntregire a familiei
  4. Ziarul LIBERTATEA despre Maria şi Mihai, copiii lipsiţi de LIBERTATE.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: