Mâine e ziua lui Mihai, urează-i ,,La Mulţi Ani”, scrie-i o încurajare

INTRA AICI si scrie-i un comentariu, pune-i o poza frumoasa cum i-ar place unui baiat de 12 ani, pe pagina dedicata acestui eveniment pe FACEBOOK: – ZIUA LUI MIHAI – https://www.facebook.com/events/2060399374286379/?active_tab=discussion

Si mentionati-o si pe Maria. Si amintiti-i in rugaciunile voastre. VA MULTUMIM!

Camelia Smicală : Pe 6 ianuarie Mihai împlineşte 12 ani.

Ca să iei legătura cu el, ai nevoie de un plan, cel puţin doi complici, câteva zile la dispoziţie şi măcar un înger prin preajmă.

Are o înţelepciune de om trecut prin multe iar din vocea lui răzbate un amestec de tristeţe şi curaj care te copleşeşte.

Îl întreb dacă vrea să-l sărbătorim de la distanţă, aşa cum se poate şi îmi răspunde afirmativ numai după ce îşi ia un timp de gândire.
-Mihai, vrei să transmiţi ceva prietenilor tăi şi ai Mariei?
-Da! Că le mulţumesc pentru tot! Dar ştii…eu nu sunt bucuros de ziua mea…pentru că nu sunt acasă…
………………
De aproximativ doi ani, Mihai şi sora lui Maria sunt ţinuţi cu forţa în casele de copii din Tampere Finlanda, deoarece serviciul social a decis că separarea de cei dragi le face bine şi serveşte interesului lor superior.
Noi considerăm că locul lor nu este în centre sociale, ci acasă, lângă mama şi sora lor, lângă prieteni şi toţi cei dragi, şi aşteptăm ca după această prea lungă şi strigătoare la cer pedeapsă, factorii de decizie din serviciul social să facă o evaluare corectă şi să dispună cât mai repede reintegrarea copiilor în familia lor.
Până atunci, haideţi să-l sărbătorim aici pe Mihai cu mesaje, felicitări desenate de copiii voştri, clipuri, fotografii, inimioare şi orice credeţi că i-ar putea înfrumuseţa ziua!
La mulţi ani, Mihai!

  1. Scrisoare deschisă către Iohannis, Tudose, Tăriceanu și Dragnea: Platforma Civică Împreună solicită intervenția într-un caz dramatic
  2. Chemare URGENTĂ la 3 zile de POST și RUGĂCIUNE pentru MIHAI SMICALĂ
  3. Mihai Smicală – Eu nu sunt bucuros de ziua mea, pentru că nu sunt acasă
  4. Bilanţul anului 2017 pentru copiii Cameliei Smicală și mulțumiri pentru toți cei implicați în eforturile de reîntregire a familiei
  5. Ziarul LIBERTATEA despre Maria şi Mihai, copiii lipsiţi de LIBERTATE.

Uitati ce frumos gest facut de o familie pentru Mihai:

7 comentarii (+add yours?)

  1. Editor
    ian. 05, 2018 @ 13:39:20

    A republicat asta pe ARMONIA MAGAZINE – USA.

  2. Editor
    ian. 05, 2018 @ 13:49:37

    Ne rugăm ca Dumnezeu să aducă cât de curând motive de bucurie și în această familie, care să le întărească inima la fiecare dintre ei.

  3. dininimapentrutine
    ian. 05, 2018 @ 13:51:13

    La multi ani Mihai!

  4. Ana Ivan
    ian. 05, 2018 @ 13:52:36

    Dragul meu,nepotel,….Mihai,desi inca nu.ne cunoastem ,,,eu te iubesc ca pe propriul meu nepot ,de fapt ,, eu sint o bunica ,de Zece nepotei,, stiii as dorii sa ti tranzmit ,caci te iubesc eu ,nepoteii si toata fam,mea darnu.numai atit cred ca te iubeste, o lume intreaga pe tine si pe Maria ,pe Andreia si pe scumpa si frumoasa voastra mamica,si te rog Mihaita sa fii ,fericit,,sa intelegii caci voii sintetii niste eroii ,puternicii si pentru asta ati fost alesii ,pentru o vreme sa trecetii ,prin. ..intristarea aceasta,care introoo zii cu ajutorul Ingeruluii lui Dumnezeu …care va pazeste si este cu voii tot timpul. veti fi liberii si noii totii vom sarbatorii ,vom plinge de bucuriie va vom astepta …..sa sarbatorim…..impreuna ziua voastra de nasteree cu un tooort mare si cu multe surprizee placute,,dar pina atuncii campeon te rog sa fii puternic in continuare ,,si sa te gindestii ca ci nu estii singur. noi ne rugam mult pt voi si va iubim mult ,, asteptam aceea ziii,,LA MUUULTIII ANII ,FERICIITII,SI SA DEA DUMNEZEU,,CA ANUL VIITOR SA L SERBAM….CU VOI TOTII IN ROMINIA,SAU IN FINLANDA DAR LIBERIII,, TE IUBIIIM…FRUMOSULE ,

  5. Ioan
    ian. 05, 2018 @ 23:52:35

    Mihai,

    Tu porți un nume de arhanghel;
    Adică, o ființa puternica, protectoare a celor nedreptăți .
    Așadar, situația prin care treci, să fie pentru tine un curs de pregătire pentru viitoarea ta menire – de apărător al celor obidiți.
    Probabil, vei urma o școală , apoi facultate; unde vei învața toate cele de trebuință pentru acestea toate.
    Pănă vei fi mare, învață să fii mereu în ajutorul celor de lângă tine. Fii un fel de Lumină, pentru cei ce te întâlnesc; convins fiind că în sufletul tău ai o mare energie, precum o flacără mare, din care dai altora , fără să se epuizeze. 🔥💫💎
    La mulți ani!🔥💫💎

  6. octavpelin
    ian. 06, 2018 @ 03:38:08

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  7. Anca Aninoiu
    ian. 09, 2018 @ 05:32:12

    Mihai Dumnezeu sa te aibe in Paza Lui.! Ma rog pt tine sa te duci acasa. Esti un baiat minunat. La multi ani!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari