Preşedintele Klaus Iohannis a dat asigurări că România nu va urma exemplul SUA şi se va abţine să stabilească misiuni diplomatice la Ierusalim

Ce spune Iohannis despre o eventuală mutare a ambasadei la Ierusalim

CITESTE si – COMUNICAT – Convorbirea telefonică a Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Statului Israel, domnul Benjamin Netanyahu

Preşedintele Klaus Iohannis a avut o convorbire telefonică cu premierul Israelului, Benjamin Netanyahu. Discuţia a fost iniţiată de şeful executivului din Israel şi a vizat problema mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Şeful statului a dat asigurări că România nu va urma exemplul SUA şi se va abţine să stabilească misiuni diplomatice la Ierusalim, aşa cum s-a stabilit prin rezoluţia Adunării Generale ONU din 21 decembrie.

Cei doi înalți oficiali au avut un schimb de opinii referitoare la situația actuală din Iran, Klaus Iohannis exprimând regretul pentru pierderile de vieți omenești înregistrate în urma recentelor proteste.

SURSA – DIGI24

 

6 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  ian. 05, 2018 @ 11:47:45

  A republicat asta pe Ciprian Barsan.

 2. Corneliu
  ian. 05, 2018 @ 14:02:34

  Iohannis, un fals crestin.

 3. Trackback: COMUNICAT – Convorbirea telefonică a Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Statului Israel, domnul Benjamin Netanyahu | agnus dei - english + romanian blog
 4. Editor
  ian. 06, 2018 @ 00:02:51

  Klaus Iohannis, ca și „crestin”, are ceva valențe moștenite din familie și din tradiția etniei germanice (sas), dar practic el este doar un membru fără veleități creștine, un oportunist clasic orbit de putere (întunerecului), de doctrina UE, aceea progresistă.

  Iohannis este atras puternic de nonvalori și de imoralitatea LGBTQ, de tot ce stă împotriva familiei și creștinismului, de tot ce înseamnă voia lui Dumnezeu, de aceea s-a și pus în slujba celuilalt stăpân (diabolic) și împotriva intereselor României, acționând subordonat dictaturii UE și propagandei progresiste a lui George Soros și adepților acesstora.

  Pe de altă parte, Donald Trump, este un patriot autentic al țării sale, iubește țara și poporul. Trump -a înconjurat de patrioți, de creștini autentici care doresc binele țării, binele familiilor și care caută cu prioritate să-și îndeplinească menirea, în concordanță cu economia lui Dumnezeu.

  Așadar Iohannis, repet, este un mare oportunist, o marionetă subjugată intereselor UE, „progresite”, de fapt retrograde, căci s-a ajuns la inversarea (cu susul în jos) termenilor și a stării lucrurilor în mai toate activitățile forurilor UE, îmbrățișând o demagogie sinistră. Trist, foarte trist, și o mare rușine când un singur om poate hotărî și dicta împotriva intereselor creștinești ale României, înrobit de dorințe personale obscure.

  • rodi
   ian. 06, 2018 @ 00:05:42

   Nu e prima dara cand dezamageste presedintele Iohannis. Nici pentru familia Bodnariu sau celelalte familii nu a ridicat nici un deget. Pentru referendum nu lupta. Dezamageste din nou si din nou…

 5. octavpelin
  ian. 06, 2018 @ 04:15:26

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: