UPDATE – Familia de 5 copii din Spania

In primul rand, va multumim tuturor care ati facut un efort ieri ca sa ne ajutati cu informatii despre Pop Ileana si in special tuturor care ati publicat-o, ati distribuit-o, ati dat un telefon, ati scris mesaje. E coplesitor sa vedem cat de BUN  la suflet e romanul. Am aflat mai multe detalii despre acest caz  pe care le postam aici. Vom reveni daca va fi necesar cu informatii mai nou. Dumnezeu sa va rasplateasca fiecare fapta buna si stim ca El o va face! Intre timp, sa nu uitam de acesti copii, sa ne rugam ca Dumnezeu sa trimita oameni in ajutorul lor, chiar daca numai sa-i viziteze, sa le duca o ciocolata, ca sa nu se simta singuri.

UPDATE – 

Ssandra Danyella: Am aflat atât din România cât și din Spania că din păcate femeia a decedat.

Ce nu știam și au confirmat din ambele părți este ca din păcate amândoi părinții aveau probleme psihice, in România mai este o bunica care e fff bătrâna și nu poate sa facă nimic, iar copii au fost luați de o asociație încă dinainte sa decedeze tatăl,sant ingrijiti bine.

Părinții mereu au putut sa-i vadă când au dorit, iar acum ceea ce putem face este sa ne rugam ptr copii ca Dzeu sa le poarte de grija și sa-i păzească de orice rău ! Multumiri tuturor celor ce au distribuit acest caz și acum o sa vorbim cu cei care se ocupa de copii, o sa va comunicam și dvs ce mai știm ! Sa aveți o zi binecuvântata !

Ajutor pentru o familie de 5 copii din Spania, avem nevoie URGENTA de INFORMATII

P.S. Celor ce doriti sa va implicati in ajutorul nostru de-a ajuta familii, va rugam sa va inscrieti la acest grup – Pro Reîntregirea Familiei Group

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: