Poliția încearcă să aresteze un pastor care protestează împotriva avortului

Poliția încearcă să aresteze un pastor care protestează împotriva avortului, chiar dacă legea era de partea sa
Urmăriți în acest video, dialogul dintre Pastorul Jeff si Poliția orașului Tempe, care au încercat să-l aresteze ilegal pentru protestul pașnic și legal împotriva avortului. Ca Pavel înaintea regelui Agrippa, (Faptele Apostolilor, capitolul 26) acest pastor își apără drepturile și continuă să-și faca lucrarea la care Dumnezeu l-a chemat. 
Un pastor dinTempe, Arizona, predica pe străzile din Tempe, spunând oamenilor că avortul este greșit. El a predicat de asemenea că o femeie care a avut un avort poate găsi iertare în Hristos:
Am văzut, de asemenea, că aceste femei se întorc la Hristos și au experiență de iertare. Am putut să văd viața lor transformată.
Atunci apare un polițist din Tempe:
Cop: Pot să te văd o clipă?
Pastor: Sigur
Pot vedea codul dvs. de identitate?
De ce ai nevoie de identitatea mea?
Trebuie să vorbesc cu tine despre o plângere din cartier
Despre ce se plânge?
Era vorba de amplificarea sunetului
Ei bine, este o activitate juridică
Amplificarea sunetului este o activitate juridică?
Da, vă pot arăta
Știu că te poți amplifica legal. Vorbesc despre tulburarea pacii.
Da, asta a fost decis [în instanță]
Nu-mi da legea, dacă îți pot da numele
Doar întreb de ce ai nevoie de numele meu. Mă arestezi sau mă invinuesti de o crimă? Legea statului Arizona spune că nu poți cere identitatea mea decât dacă sunt acuzat de o crimă.
Sunt în curs de a investiga o crimă
Tu ești un ofițer de aplicare a legii și îți arăt legea. Legea spune că, pentru a vă spune că deranjez pacea, trebuie să fie mai mult decât o generalitate vagă de opinie proprie. Trebuie să aveți un contor calibrat care să demonstreze că am peste 65 de decibeli. Aveți un contor calibrat?
Trebuie să am un contor calibrat?
Tu faci. Este un cod al orașului. (El îi arată codul tipărit al orașului.) Asta e ceea ce spune.
Ok, deci vrei să-mi spui cine ești?
Nu. Ofițer, îți respect poziția. Sunt pastor. Eu respect respectarea legii și din moment ce tu ești o poliție de aplicare a legii, legea spune că nu mă poți cere să îmi dai dovada de identitate dacă nu mă încalci cu o crimă. Vă respect foarte mult poziția și cred că poziția voastră este hirotonită de Dumnezeu în guvern, dar cred că și noi doi respectăm legea. Și Constituția spune că am dreptul să rămân tăcut și să nu fiu incriminat. Și legea noastră de stat spune că pentru a-mi obține identitatea, trebuie să fiu citată cu o crimă.
Deci îmi spui că nu vrei să te identificii?
Mă bucur să vă spun numele meu. Sunt pastorul Jeff. Sunt cu biserica Apologia.
Jeff …..
Sunt
pastorul Jeff. Aș fi fericit să vă arăt asta. Aceasta este hotărârea Curții Supreme, hotărârea Curții Federale de Apel, regulamentul orașului Tempe când vine vorba de ordonanța privind zgomotul.
Inteleg. Am citit toate astea, de fapt, nu am citit hotărârea Curții Supreme. Înțeleg codul orașului. Ceea ce am de-a face este o plângere din cartier.
Și înțeleg de unde vine asta. Problema este și știu că sunteți ofițer de aplicare a legii, ați depus jurământ la Constituție și că avem libertatea de exprimare. Și cineva spune: „Îmi tulburați pacea”, pentru că nu le place mesajul tău sau „pot să-l aud”, nu este un motiv valabil pentru in 
Și înțeleg de unde vine asta. Problema este și știu că sunteți ofițer de aplicare a legii, ați depus jurământ la Constituție și că avem libertatea de exprimare. Și cineva spune: „Îmi tulbuiești pacea”, pentru că nu le place mesajul tău sau „eu îl aud”, nu este un motiv valid pentru a anula Constituția Statelor Unite care spune că am libertatea de exprimare . Curtea Supremă a Statelor Unite a decis acest lucru. Cineva nu poate spune că deranjez pacea pentru că nu le place mesajul meu, pentru că îmi amplific vocea. Legea conform căreia amândoi suntem angajați să afirmăm că sunt într-o activitate legală chiar acum. Apreciez poziția dumneavoastră. Nu am nici o lipsă de respect față de dvs., dar când vine vorba de lege și de aplicarea legii, atunci când cineva cheamă doar cu o plângere, cred că trebuie să educăm cel puțin acei oameni că ceea ce se întâmplă aici este o activitate legală. Nu este ilegal.
PASTOR JEFF, în așteptarea supraveghetorului: Ei bine, poliția a apărut. Săptămâna trecută, aceștia au citat unul dintre prietenii noștri și au confiscat proprietatea. Deci, probabil că vom fi obligați să facem niște instrucțiuni legale către ofițerii de poliție cu privire la ceea ce este de fapt legal
Supraveghetorul se arată și se identifică ca un sergent din departamentul de poliție Tempe
Sergent: Hei, cine a folosit megafonul?
Pastorul Jeff: Am
Si care e numele tau?
Pastorul Jeff
Și unde ești pastorul?
Biserica Apologia din Tempe
Și care este numele dvs. de familie Jeff?
Și ai nevoie de asta pentru orice?
Da, o facem, pentru că avem o plângere. De asta suntem aici. Altfel nu am fi aici.
Vă respect poziția. Tocmai i-am spus acestui ofițer aici, pentru a mă identifica, trebuie să fiu citat cu o infracțiune conform legii statului Arizona.
Ei bine, o să vă dați un avertisment acum, deci o să avem nevoie de asta pentru o verificare stradală. Deci, care este numele dvs. de familie?
Deci, avertismentul este o încălcare a legii?
Ei bine, din cauza dispozitivului de sunet amplificat. Vom face un avertisment. Nu puteți folosi …
Ofițer, nu poți face asta decât dacă ai un contor calibrat, în funcție de codul orașului. Și tu îl testezi.
Oh, putem.
Poți încălca această lege? (Pastorul Jeff îl arată sergentului.)
Pentru că avem o plângere din partea unui cetățean.
O plângere a unei activități legale.
Avem o plângere de comportament dezordonat.
Doamnă, dacă citiți codul orașului, veți vedea, nu puteți
Ați fost avertizat, nu puteți utiliza dispozitivul de sunet pentru amplificator. Dacă o faci, te duci în închisoare.
Doamnă, ești supraveghetor și nici măcar nu te uiți la lege.
Nu, știu legea.
Vom depune un proces împotriva ta.
Daţi-i drumul. (Sergentul își arată numărul și numele insignei în cameră)
Este acest profesionist a……

Și înțeleg de unde vine asta. Problema este și știu că sunteți ofițer de aplicare a legii, ați depus jurământ la Constituție și că avem libertatea de exprimare. Și cineva spune: „Îmi tulbuiești pacea”, pentru că nu le place mesajul tău sau „eu îl aud”, nu este un motiv valid pentru a anula Constituția Statelor Unite care spune că am libertatea de exprimare . Curtea Supremă a Statelor Unite a decis acest lucru. Cineva nu poate spune că deranjez pacea pentru că nu le place mesajul meu, pentru că îmi amplific vocea. Legea conform căreia amândoi suntem angajați să afirmăm că sunt într-o activitate legală chiar acum. Apreciez poziția dumneavoastră. Nu am nici o lipsă de respect față de dvs., dar când vine vorba de lege și de aplicarea legii, atunci când cineva cheamă doar cu o plângere, cred că trebuie să educăm cel puțin acei oameni că ceea ce se întâmplă aici este o activitate legală. Nu este ilegal.
Aparatul este calibrat pentru a testa nivelul sunetului și am observat că ea nici măcar nu se uita la codul orașului pentru că nu este preocupata de acesta. Este evident că orașul Tempe, două departamente diferite. , inclusiv departamentul de poliție, colaborează cu proprietarii de afaceri de aici și cu Părintele Planificat (Planned Parenthood), pentru a opri activitatea noastră protejată constituțional.
Veți observa că am fost puțin mai ferm cu departamentul de poliție de acolo, denunțându-i în legătură cu activitatea lor nelegiuită, deoarece dacă creștinii nu valorifică dreptul pe care il ofera legea și de fapt se confruntă cu comportamentul nelegiuit al ofițerilor de poliție, ei vor continua să oprime oamenii. Vor continua să facă nedreptate. Vor continua să ne încalce drepturile. Și vor încerca de fapt să oprească astfel de servicii care lucrează pentru salvarea copiilor.
Deci veți observa ceva. Când Steven era aici, a fost citat în mod criminal, și i s-a confiscat proprietatea, Steven nu s-a confruntat de fapt cu polițiștii, din câte am înțeles, cu legea în sine și cu codul orașului. Și ce au făcut ei? L-au brutalizat pe Steven, i-au confiscat proprietatea și acum are un proces. Dar, de îndată ce confruntați ofițerii de poliție cu legile, ei nici măcar nu le știu. Și observați comportamentul neprofesional chiar și atunci când i s-a  cerut să se uite la lege, ea nici măcar nu era dispusă să facă asta.
Și aș vrea să vă încurajez să vă rugați pentru noi, deoarece acest lucru s-ar putea înrăutăți pentru noi. Nu ne oprim. De fapt, mă duc din nou pe calea aceasta pentru a continua să vorbesc cu femeile, deoarece acesta este dreptul nostru constituțional și dincolo de aceasta, este de asemenea porunca lui Dumnezeu de a predica Evanghelia. Din punct de vedere legal, ni se permite să folosim amplificarea. Ei trebuie să aibă un contor calibrat. Ei nu respectă legea și, ca si creștini, avem tot dreptul să respectăm legea care este: libertatea de exprimare, si să putem folosi amplificarea. A fost decisă de Curtea Supremă, de Curțile federale și de Orașul Tempe. Pot să folosesc acest lucru. Dacă consideră că este o perturbare, ei trebuie să utilizeze un aparat calibrat și să-l testeze timp de cel puțin cinci minute. Deci, aceasta este. Rugați-vă pentru noi. Există o șansă bună să ajung în închisoare, deci rugați-ne pentru noi.
MULTUMIM PASTORULUI CORNEL ILIOI pentru semnalarea acestui video/eveniment.
DESCRIEREA la YOUTUBE: Politist abuziv: Pastorul închide gura ofițerului
Ofițerii de poliție din orașul Tempe se angajează într-un comportament nelegal și neconstituțional, încercând să interzică libertatea de exprimare.
Recent, aceștia au dat o citare criminală unui bărbat care își exercita constitutional, amendamentul numarul 1 și i-au furat proprietatea. Biserica Apologia și Jeff Durbin au avut contact cu ofițerii de poliție în această dimineață. Jeff Durbin a instruit poliția că nu are dreptul să-i oprească libertatea de exprimare și că au încălcat legea federală, statală și de oraș în încercarea de a opri protestul. Vă rugăm să ne ajutați să sensibilizăm cu privire la această situație. Ajutați-ne să expunem abuzul și nedreptatea poliției. Accesați http://apologiastudios.com pentru mai multe informații.

 English

A Tempe, Arizona pastor was preaching on the streets of Tempe, telling people that abortion is wrong. He also preached that a woman who has had an abotrion can find forgiveness in Christ:

I have also seen these women turn to Christ and experience forgiveness.I got to see their lives transformed.

Then a Tempe policeman shows up:

 • Cop: Can I see you for a moment?
 • Pastor: Sure
 • Can I see your ID?
 • Why do you need my ID?
 • I need to talk to you about a complaint from the neighborhood
 • What’s the complaint about?
 • It was about using sound amplification
 • Well, that’s a legal activity
 • Sound amplification is a legal activity?
 • Yeah, I can show you
 • Oh, I know you can legally amplify. I’m talking about disturbing somebody’s peace.
 • Yeah, that’s been ruled on [in court]
 • Don’t give me the law, if I could just get your name
 • I’m just asking why you need my name. Are you arresting me or charging me  with a crime? The state law of Arizona says that you can’t ask for my ID unless I’m being charged with a crime.
 • I am in the process of investigating a crime
 • You are a law enforcement official and I’m showing you the law. The law says that in order for you to say that I’m disturbing the peace, it has to be more than a vague generality of your own opinion. You have to have a calibrated meter that demonstrates that I’m over 65 decibels. Do you have a calibrated meter?
 • Do I have to have a calibrated meter?
 • You do. It’s a city code. (He shows him the printed city code.) That’s what it says.
 • Ok, so you want to tell me who you are?
 • No. Officer, I respect your position. I am a pastor. I respect law enforcement and since you’re a law enforcement, the law says that you can’t ask me for my ID unless you are charging me with a crime. I respect your position immensely and I believe your position is ordained by God in government, but I also believe that you and I both respect the law. And the Constitution says that I have the right to remain silent and not self incriminate. And our state law says that in order for me to get my ID, I am actually gonna have to be cited with a crime.
 • So you’re telling me you don’t wanna identify yourself.
 • Well, I am happy to tell you my name. It’s pastor Jeff. I’m with Apologia church.
 • Jeff…..
 • It’s pastor Jeff. I’d be happy to show you this. This is the Supreme Court ruling, the Federal Court of Appeals ruling, the City of Tempe’s rules when it comes to noise ordinance.
 • I understand. I’ve read all of that, actually, I haven’t read the Supreme Court ruling. I understand the city code. What I’m dealing with is a complaint from the neighborhood.
 • And I understand where that’s coming from. The problem is, and I know you’re a law enforcement officer, you took an oath to the Constitution and we have freedom of speech rights. And somebody’s saying, „You’re disturbing my peace,” because they don’t like your message or ‘I can hear it’, isn’t a valid reason to undo the Constitution of the United States that says I have freedom of speech. The US Supreme Court has ruled on this. Somebody can’t say I’m disturbing the peace because they don’t like my message, because I’m amplifying my voice. The law that you and I both are committed to states that I’m in a lawful activity right now. I appreciate your position. I have no disrespect for you, but when it comes to law and law enforcement , when someone calls with just a complaint, I think it’s incumbent upon us to at least educate those people that what’s happening here is a lawful activity. It’s not unlawful.

PASTOR JEFF, while awaiting the supervisor: Well, the police have shown up. Last week they cited one of our friends and confiscated property. So, we’re gonna probably have to engage in some legal instructions to the police officers as to what’s actually lawful

The supervisor shows up and identifies herself as a Sergeant from Tempe Police Department

 • Sergeant: Hey, who’s been using the megaphone?
 • Pastor Jeff: I have
 • And what’s your name?
 • Pastor Jeff
 • And where are you pastor at?
 • Apologia church in Tempe
 • And what’s your last name Jeff?
 • And do you need that for anything?
 • Yes we do, cause we have a complaint. That’s why we’re here. Otherwise we would not be here.
 • I respect your position. I was just telling this officer over here, in order for me to identify myself, I have to be cited with a crime according to Arizona state law.
 • Well, we’re gonna give you a warning right now, so we’re gonna need that for a street check. So, what”s your last name?
 • So, the warning is a violation of the law?
 • Well, because of the amplified sound device. We’re gonna give you a warning. You can’t use …
 • Officer, you can’t do that unless you have a calibrated meter, according to city code,and you test it.
 • Oh, we can.
 • You can violate this law? (Pastor Jeff shows it to the Sergeant.)
 • Because we have a complaint from a citizen.
 • A complaint of a legal activity.
 • We have a complaint of disorderly conduct.
 • Ma’am, if you read the city code, you’ll see, you can’t
 • You’ve been given a warning, you can’t use your amplifier sound device. If you do, you go to jail.
 • Ma’am, you’re a supervisor and you’re not even looking at the law.
 • No, I know the law.
 • We’ll file a suit against you.
 • Go ahead. (The Sergeant shows her badge number and name to the camera)
 • calibrated meter to actually test the level of sound  and you noticed she wouldn’t even look at the city code because they’re not concerned with it. It’s apparent that the city of Tempe, two different depts. , including the police dept., are colluding with the business owners here and with Planned Parenthood to stop our constitutionally protected activity.

You’ll notice I was a little more firm with the police department there, in calling them out on their lawless activity because if Christians don’t actually stand on what the law is, and actually confront lawless behavior of the police officers, they will continue to oppress people. They’ll continue to perpetrate injustice. They’ll continue to violate our rights. And they’ll actually try to halt ministries like this that work to rescue children.

So you’ll notice something. When Steven was here, Steven was criminally cited, they confiscated his property, Steven didn’t actually confront the police officers, from what I understand, with the law itself and the city code. So what did they do? They ran roughshod over Steven, they confiscated his property and now he has a court case. But, as soon as YOU CONFRONT THE POLICE OFFICERS WITH THE LAW ITSELF, they don’t even know. And you notice her unprofessional behavior even when she was being asked to look at the law itself, she wasn’t even willing to do that.

And so, I wanna encourage you guys to keep praying for us  cause this could get worse for us. We are not stopping. As a matter of fact, I am going right back on this to continue to talk to the women  because that is our constitutional right and beyond that it’s also what God commands us, to preach the Gospel. We’re legally allowed to use amplification. They have to have a calibrated meter. They’re not obeying the law and so, as Christians, we have every right to obey the law which is: freedom of speech, we can use amplification. It’s been ruled on by the Supreme Court, by Federal Courts and  the City of Tempe.says we can use this. If they think it’s a disturbance, they actually have to use a calibrated meter and test it for a minimum of five minutes. So, that’s it guys. Pray for us. There’s a good chance I am going to jail, so pray for us.

Abusive Cop: Pastor Shuts Down Officer

Police officers with the city of Tempe have been engaging in lawless and unconstitutional behavior in an attempt to prohibit free speech. Recently, they gave a criminal citation to a man who was exercising his 1st amendment right and they stole his property. Apologia Church and Jeff Durbin had contact with the police officers this morning. Jeff Durbin instructed the police that they had no right to stop his free speech and they were in violation of the Federal, State, and City law in attempting to shut down the protest. Please help us to raise awareness about this situation. Help us to expose police abuse and injustice. Go to http://apologiastudios.com for more.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: