CANADA – Stânga pretinde acum că părinții creștini sunt periculoși. O amenințare pe care nu o putem ignora

La urma urmelor, dacă părinții creștini sunt declarați inapți de a îngriji copiii care nu au unde altundeva merge, cât va mai dura până când guvernul decide că sunt inapți să crească orice copii? Dacă se decide că orice instituție educațională sau grup de homeschooling (educație la domiciliu) care nu aderă la „poziția guvernamentală” nu mai poate avea în grijă copii? Dacă se decide că părinții care susțin principii creștine fac rău propriilor copii din cauza acestor principii? 

…părinților creștini li se spune că opiniile lor îi fac atât de periculoși, încât este mai bine pentru copiii care sunt disperați să intre într-o familie iubitoare, decât să intre în contact cu opinii care erau aproape universale cu puține decenii în urmă.

CITESTE articolul in ENGLEZA aici – ENGLISH – Liberals now claim Christian parents are dangerous. This is an existential threat we can’t ignore

Stânga pretinde acum că părinții creștini sunt periculoși. O amenințare pe care nu o putem ignora

În ultimii 20 de ani, creștinii și-au dat seama, încet-încet, că, pentru cei care încă mai cred în sensul tradițional al căsătoriei, implicațiile „căsătoriei” unisex sunt mult mai mari decât credeau posibil chiar și cinicii, inițial. Politicienii, cadrele universitare și mass media au ajuns la concluzia colectivă că, dacă „mariajul” gay este un drept civil, oponenții lui nu sunt doar persoane aflate în dezacord, care mențin o tradiție veche de 2000 de ani, ci bigoți urâți care merită să fie marginalizați pentru opiniile lor. Astfel, sloganul „trăiește și lasă pe alții să trăiască” s-a transformat în „vei fi obligat să participi și să-ți oferi aprobarea”, cofetari, florari, proprietari de imobiliare și agenții de adopție trezindu-se ținte ale activiștilor gay, care afișează o cruzime șocantă în entuziasmul lor de a pune sub acuzare presupusele acte de crimă-gândire.

Niciunul dintre aceste aspecte nu este o veste nouă, dar impactul reinventării radicale a structurilor noastre sociale începe să afecteze comunitățile creștine în moduri tot mai virulente. De exemplu, școlile publice din toată Canada (și din multe locuri din SUA) încep să implementeze o educație sexuală care este în contradicție directă cu credințele majorității comunităților tradiționale — și guvernele încep să ia la ochi școlile creștine și private, ca refugii indezirabile de gândire și educație disidentă. Și mai rău: Părinții și asistenții maternali creștini sunt „descalificați” în număr tot mai mare de la adopția sau creșterea de copii, din cauza opiniilor lor.

Am discutat în ultimii ani cu mulți potențiali părinți și asistenți maternali, care fie au fost respinși direct din cauza vederilor lor cu privire la sexualitate, fie s-au trezit că sunt respinși în mod brusc și abrupt când și-au făcut cunoscute părerile. Deseori, părinților creștini li se adresează întrebări directe pentru a afla dacă aceștia își mențin principiile creștine, cu insinuarea evidentă că răspunsurile care nu se potrivesc cu actuala ideologie progresistă îi vor face inadecvați pentru a acorda grijă copiilor.

Luând în considerare carența masivă de persoane dispuse să servească drept asistenți maternali în Canada, această mișcare este una șocantă și dură din partea celor care conduc acest proces: în esență, părinților creștini li se spune că opiniile lor îi fac atât de periculoși, încât este mai bine pentru copiii care sunt disperați să intre într-o familie iubitoare, decât să intre în contact cu opinii care erau aproape universale cu puține decenii în urmă.

Știri de acest gen încep să iasă la suprafață acum în presa populară, un cuplu din Edmonton, Alberta fiind cel mai recent exemplu. De la televiziunea de stat canadiană:

Un cuplu de creștini evanghelici acuză provincia Alberta de discriminare, susținând că cererea lor de înfiere a fost respinsă din cauza părerilor lor religioase cu privire la căsătoria homosexuală și homosexualitate. Cuplul căsătorit din Edmonton declară că și-a depus cererea anul trecut și a promovat un curs obligatoriu pentru părinții adoptivi potențiali.

Totuși, într-o reevaluare efectuată de către funcționarii de stat anul acesta, cuplul declară că a avut probleme atunci când a răspuns la întrebările despre sexualitate. Cuplul declară că acceptă faptul că mariajul unisex este o realitate juridică, dar nu îl susține și crede că homosexualitatea este un lucru greșit.

„Supervizorul cazului ne-a explicat că vederile noastre religioase cu privire la sexualitate sunt incompatibile cu procesul de adopție”, scrie într-o declarație pe proprie răspundere depusă în susținerea cererii de analiză judiciară a deciziei statului.

„Supervizorul cazului a spus că această atitudine este «poziția oficială a guvernului din Alberta».”

CONTINUARE – CULTURA VIETII

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: