IOAN DENEŞ: La propunerea colegilor, am fost propus să ocup funcția de Ministru al Apelor și Pădurilor

FOTO Facebook

CITESTE – Senatorul IOAN DENEȘ propus să preia MINISTERUL Apelor și Pădurilor

Cel mai greu lucru de obținut, în activitatea politică și administrativă, este încrederea cetățenilor și a colegilor alături de care îți desfășori activitatea. În toată activitatea mea, m-am ghidat după principiul de a nu înșela niciodată încrederea care mi-a fost acordată. Deoarece, în această seară, la propunerea colegilor, am fost propus să ocup funcția de Ministru al Apelor și Pădurilor, vreau să le mulțumesc tuturor și să îi asigur de faptul că, prioritatea mea este să gestionez acest domeniu în interesul românilor și al României. Vreau să fiu și voi fi partenerul tuturor celor care își doresc gestionarea corectă, durabilă și responsabilă a pădurilor și apelor țării. Doar a acestora!

Domeniile, care intră în responsabilitatea ministerului, sunt resurse vitale pentru viitorul românilor și voi face tot ceea ce ține de mine să îl gestionăm în beneficiul viitoarelor generații. Apreciez munca, activitatea și rezultatele muncii doamnei Ministru Doina Pană și mă voi folosi de expertiza domniei sale pentru a asigura o administrare corectă a acestui domeniu important,inclusiv prin îmbunătățirea legislației. Acesta a fost mandatul încredințat de colegii mei, asta așteaptă românii de la mine și nu le voi înșela încrederea. Doamne ajută!

CITESTE – Cine este IOAN DENEŞ: Cred în Dumnezeu şi cred în puterea lucrurilor bune!

Senatorul IOAN DENEȘ propus să preia MINISTERUL Apelor și Pădurilor

DEPUTAT IOAN DENEŞ– COALIŢIA PENTRU FAMILIE – PALATUL PARLAMENTULUI – 25 APRILIE 2017

GABRIEL LEŞ, Ministrul Apărării, va fi primul penticostal cu funcție de ministru 

Premierul Mihai Tudose a anunţat că va trimite marţi dimineaţă, la Palatul Cotroceni, propunerea pentru conducerea Ministrului Apelor şi Pădurilor.

Totodată, chestionat dacă este mulţumit de această nominalizare, Tudose a spus: „Ca şi propunere este bună”. Ulterior, Tudose va merge la Palatul Cotroceni pentru învestirea lui Deneș, care va depune jurământul.

Senatorul Ioan Deneş este propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor, a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea, luni seară, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al social-democraţilor.

3 comentarii (+add yours?)

  1. Trackback: Senatorul IOAN DENEȘ propus să preia MINISTERUL Apelor și Pădurilor | agnus dei - english + romanian blog
  2. Sanda Tulics
    ian. 09, 2018 @ 02:29:15

    .. ministrul a cea mai rams din padrile României!..Grea misiune1 Sa vedem cum se va achita de aceasta mare sarcina!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: