Lazar Gog – PERSPECTIVA PROFETICA 2018 – Proaspata alianta TURCIA- RUSIA- IRANUL – [Transcript Part 2]

Fragmente din Partea 2-a:

Au un scop sa slabeasca influenta Americii si influenta Uniunii Europene. Acesta e scopul politic al acestei aliante. Dar este un SCOP PROFETIC. Scopul profetic este Ezechiel 38 si 39- este INVAZIA ASUPRA lui ISRAEL in ceea ce noi cunoastem ca si Razboiul lui Gog.

La ora actuala, se pare ca balanta energetica se muta in Israel.  La ora actuala, ati citit si ati auzit, doua centre energetice mari, cele mai mari din lume au fost descoperite in Israel in Marea Mediterana la tarmul cu Israel. Evreii au descoperit un punct  cu cele mai mari bogatii de gaz metan din lume, cunoscute pana la ora aceasta…….. Si sunt pe punctul, spun evreii, sa descopere mari rezerve petroliere in Nordul lui Israel, in tinutul lui Aser. Despre Aser spune acolo, isi scade piciorul in untdelemn, in grasimea pamantului. Grasimea pamantului este untdelemnul pamantului, adica uleiul, petrolul. 

Citeste – PARTEA 1-a – De ce Psalmul 118? 

Fragment din Partea 1-a: ….danitii au ajuns in Grecia. S-au numit Spartani. Au fondat Troia, Au dat denumire la riurile din partea aceea si stramtoarea din acea zona- Dardanele. Au dat la riurile care se varsa in Marea Neagra- Danubius, care este Dunarea, Dinipru, Donu si Dnistru- Stramtoarea Dardanele. Si apoi au ajuns in Roma. Si au fondat Imperiul Roman. Anticrist se va trage din aceasta zona a lumii, din Imperiul Roman, din imperiul care a nimicit Templul. Asa scrie Scriptura ca din imperiul acela din care a nimicit Templul, se va ridica la urma un imparat fara rusine care nu va fi razboinic. Va fi mare diplomat . Si spune ca va nimici pe multi prin pace. Asa se traduce in limba engleza din ebraica- va nimici pe multi prin pace. Adica, va fi atat de abil incat ii va convinge pe oameni ca trebuie sa faca pace si bineinteles ca lucrurile acestea vor fi in favoarea lui, sa poata sa faca niste asasinate oribile ca sa puna mana pe conducerea formei finale a Imperiului Roman, reorganizat in aceste vremuri din urma. 

Citeam recent, chiar saptamana trecuta, niste teologi foarte influenti americani si englezi, care merg pana acolo cu curajul si cu credinta si fac afirmatia urmatoare: In evaluarea noastra, Anticrist este viu la ora aceasta, s-a nascut, traieste in Europa. Asteapta in umbra momentul cand sa poata sa fie lansat pe scena lumii politice si ca apoi sa puna mana pe putere si sa poata sa-si faca planurile pe care le are. Psalmul 118 ne spune despre albine, ca ma inconjurau ca niste albine. Este vorba de lumea araba care-l inconjoara pe Israel si acuma au inceput sa roiasca. Au inceput sa bazaie puternic, nervoase, datorita acestui mare adevar. America a starnit roiul. A bazait albinele. Cu ce evniment? Cu recunoasterea Ierusalimului drept capitala eterna a statului evreu. Sunt lucruri mari profetice care ne stau inainte si sunt sub ochii nostri. De aceea am ales Psalmul 118, ca sa ne uitam la aceste lucruri, ca sa ne aducem aminte de ceea ce Biblia ne spune, posibilitatea de aparitie a lui Anticrist si despre tulburarea lumii islamice din jurul lui Israel, care ca si albine, gata sa intepe, sa roiasca, sunt pregatite pentru vremea aceasta din urma.

NOU – Partea a 2-a

Proaspata alianta TURCIA-RUSIA- IRAN

Este interesant ca sub ochii nostri se intampla evenimente ca acestea. Daca in anul 2015, de exemplu, Turcia si Rusia au fost la un pas de razboi, de conflict militar, datorita faptului ca turcii au doborat un avion rusesc, care trebuia sa zboare deasupra Siriei, a trecut peste teriotoriul Turciei. Turcii l-au avertizat dupa ceea ce spun ei. Pilotul n-a vrut sa asculte avertizarile. Si l-au ajutat sa coboare, daca n-a vrut sa mearga in alta parte. L-au lovit cu o racheta. Si lucrul acesta a produs un scandal imens intre turci si rusi. Insa anul trecut, Turcia, Rusia si Iranul au facut un pact, o alianta speciala, cu scopuri politice, spun ei, speciale, dar noi trebuie sa ne uitam in Scriptura. Alianta aceasta este o alianta care trebuie sa dea de gandit cercetatorilor Sfintelor Scripturi si sa ne faca sa vedem ce se intampla din punct de vedere profetic.

Un scop politic al aliantei Turcia-Rusia-Iranul este ca aceste trei state sa poata sa fie un spin in coasta Americii si in coasta Uniunii Europene. De ce? Pentru ca toate trei statele – Turcia, de ani de zile incearca sa intre in Uniunea Europeana si nu poate. Este umilita mereu si mereu. Nu i se aproba. Europa a vazut ca prea multi musulmani invadeaza Europa daca se deschid granitele. Si amana mereu Turcia in aceasta privinta si de multe ori cu argumente mai putin justificabile. Si de aceea, Turcia se simte umilita, mai ales ca este si parte din NATO. Si cum de nu i se permite sa intre in Uniunea Europeana? Rusia, care inainte a fost Uniunea Sovietica, vrajmasul de moarte al Americii, a pierdut hegemonia care o avea Uniunea Sovietica si Rusia vrea sa se impuna din nou in lume, ca si o putere care este. Si de aceea, se simte bine sa aiba un prieten  ca Turcia, care este umilita de Uniunea Europeana si de America, bineinteles. Si Rusia la fel, nu mai este privita cu ochii cu care a fost privita Uniunea Sovietica si Rusii vor sa aiba din nou putere, sa fie recunoscuti ca si super-putere, nu numai ca au putere.

Iranul, la fel. Statele Unite nu vad de loc de bine regimul de la Iran si nu trebuieste vazut de bine pentru ca este un regim criminal cu influiente demonice. Ramura siita islamica din Iran este acea parte din lumea islamica care vrea sa domine, sa aiba hegemonie. La ora actuala, Iranul este intins in Liban care este in Nordul lui Israel. Construieste o baza militara in Siria si de asemenea conduce un razboi in Yemen. Iranul considera ca Arabia Saudita, care are Meca si Medina, centrele cele mai sfinte musulmane, considera ca regele Arabiei Saudite, casa regala este o casa vanduta Vestului. Sunt murdari din punct de vedere al vietii sfinte dupa cum cere Coranul si trebuiesc eliminati de acolo si de aceea, nu vrea sa-si impuna hegemonia si sa duca ramura siita as domneasca si peste Arabia Saudita, nu baza religioasa Sunni, cum sunt Arabia Saudita. Si atunci, sunt interesati  sa aiba un suport in aceasta privinta. Iranienii au facut alianta cu rusii si cu turcii pentru ca vor in primul rand sa slabeasca puterea militara si economica a Statelor Unite. Prin Iran, care are 600 de mile granita cu Afganistanul, prin Iran, rusii introduc masiv armament in Afganistan. Armeaza talibanii ca sa-i umileasca pe americani si sa-i scoata de acolo, asa cum sovieticii au fost umiliti de Afganistan, de talibani si au fost scosi din Afganistan pentru ca erau ajutati de armament american. Se intoarce roata istoriei pentru ca asa scrie in Scriptura: Cum ai facut, asa ti se va face.

Deci, au un scop sa slabeasca influenta Americii si influenta Uniunii Europene. Acesta e scopul politic al acestei aliante. Dar este un scop profetic. Scopul profetic este Ezechiel 38 si 39- este invazia asupra lui Israel in ceea ce noi cunoastem ca si Razboiul lui Gog. De unde stim ca ei sunt personajul de care vorbeste Ezechiel 38 si 39? Pentru ca Rusia nu exista pe vremea lui Ezechiel. Dar faptul pentru ca in Biblie spune ca Gog din tara lui Magog, domnul Rosului, Mesecului si Tubalului vine din Nord. Si apoi, spune si in capitolul 38  si si in capitolul 39 vine din fundul miaza-noapte. Cand spune din fundul miaza-noapte, spune din extremitatea de Nord a pamantului. In extremitatea de Nord a pamantului numai o tara exista. Rusia. Ei se intind pana la cercul polar de Nord.

Ba chiar, cu cativa ani in urma, presedintele rus Putin s-a laudat ca unul din submarinele lor militare au reusit sa coboare pe fundul oceanului inghetat. S-au dus pana in punctul unde este considerat cercul polar de Nord, punctul nordic al pamantului. Si acolo, cu un brat mecanic hidraulic din submarin au resusit sa puna un steag rusesc din titaniu, care sa reziste, sa nu rugineasca, sa nu se strice si sa fie un semn ca ei se intind pana la cercul polar in Nord si nimeni sa nu indrazneasca sa se duca in zona aceasta- cum ar fi Americanii in zona lor din Alaska. Si sa pretinda ca pot sa-si intinda teritoriul pana acolo, mai ales ca se considera ca aceasta parte de Nord a pamantului exista bogatii imense de petrol. Se gandesc ca la vremea potrivita, daca va fi tehnica dezvoltata, vor putea sa exploateze in aceasta zona si sa tina apoi toata lumea sub control energetic. Pentru ca daca la ora actuala, lumea este intr-un fel dominata si santajata de statele arabe care detin petrolul, si Arabia Saudita si Iranul si Irakul si toate tarile din golful persic spun ca rezervele lor sunt spre epuizate si atunci balanta energetica trebuie sa se mute in alta parte ca lumea sa poata sa continue.

La ora actuala, se pare ca balanta energetica se muta in Israel.  La ora actuala, ati citit si ati auzit, doua centre energetice mari, cele mai mari din lume au fost descoperite in Israel in Marea Mediterana la tarmul cu Israel. Evreii au descoperit un punct  cu cele mai mari bogatii de gaz metan din lume, cunoscute pana la ora aceasta- 20 de trilioane de picioare cubice. Asta inseamna aprox. 6 trilioane de metri cubi de gaz metan. Se numeste rezervele Leviatanul. Si cea de-a doua rezerva, cred ca Tamar ii spune, au peste 2 trilioane de metri cubi , tot de gaz metan, in Nordul lui Israel. Si sunt pe punctul, spun evreii, sa descopere mari rezerve petroliere in Nordul lui Israel, in tinutul lui Aser. Despre Aser spune acolo, isi scade piciorul in untdelemn, in grasimea pamantului. Grasimea pamantului este untdelemnul pamantului, adica uleiul, petrolul. 

Prin urmare, este foarte posibil ca puterea energetica a lumii sa se schimbe si lucrul acesta sa nu convina Rusiei, Turciei si Iranului. Au facut aceasta alianta pentru ca sunt parte din alianta despre acre Ezechiel 38 si 39 spun ca vor vei impotriva lui Israel. Si spune: Ai venit sa iei prada? Ca sa vina sa ia prada, trebuie sa se gaseasca in Israel rezerve mari de prada, sa aiba ce sa-i atraga. Cu prada aceasta, probabil ca este carligul pe care Domnul i-l va pune in falci si-i va trage pe muntii lui Israel . Israel nu va trebui sa lupte cu ei ci Domnul se va lupta cu aceste armate imense care vor veni impotriva lui Israel si ii va nimici. Prin urmare, uitandu-ne la cuvantul profetic, aceasta alianta turco-ruso-iraniana, este de natura sa grabeasca implinirea cuvantului profetic din Ezechiel  38 si 39, razboiul lui Gog. Si uitati-va ca suntem generatia care vedem cu ochii nostri lucrurile acestea punandu-se la cale pas cu pas, pas cu pas si ele sunt gata sa se implineasca  pentru ca profetiile Scripturii asteapta de 2.500 de ani sa se implineasca si Dumnezeu le va aduce sa se implineasca. Marit sa fie Domnul.

VA URMA PARTEA A 3-A….

 

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: