Senatorul IOAN DENEȘ propus să preia MINISTERUL Apelor și Pădurilor

Senatorul Ioan Deneș a fost propus, luni, în ședința CExN a PSD, ca înlocuitor al Doinei Pană, la ministerul Apelor și Pădurilor, potrivit unor surse social-democrate. Acesta face parte din organizația Bistrița Năsăud şi se află la al doilea mandat de parlamentar. 

Ministrul propus de PSD Bistriţa a terminat studiile Universităţii Tehnice Cluj Napoca şi a obţinut definitivatul ca profesor în anul 1996

Ioan Deneș o înlocuiește pe Doina Pană, care i-a înaintat, săptămâna trecută, premierului Mihai Tudose demisia din funcția de ministru al Apelor și Pădurilor, se arată într-un comunicat al Guvernului.

În perioada februarie 2007 – decembrie 2012 a fost director comercial, SC Termotec SRL, Dej, în perioada 1997 – februarie 2007 a deţinut funcţia de director comercial în cadrul SC Profing SRL, Beclean, în timp ce între anii 1993 şi 1997 a fost professor la un centru de plasament din beclean. Potrivit CV-ului de pe site-ul Senatului,

Ioan Deneş a fost, între anii 1988 şi 1993, electrician la CFR Cluj.

Ministrul propus de PSD Bistriţa a terminat studiile Universităţii Tehnice Cluj Napoca şi a obţinut definitivatul ca profesor în anul 1996.

SURSA – LIBERTATEA

ZIARE.COM  – In martie anul trecut, Denes a facut o afirmatie controversata despre homosexuali. El a declarat, intr-o conferinta de presa in Bistrita, ca se impotriveste unei legi a parteneriatului civil de care sa beneficieze si cuplurile de acelasi sex, pentru ca ii „lezeaza” si „incalca” libertatea atunci cand isi „externalizeaza” comportamentul si merg de mana pe strada. Senatorul a declarat ca parteneriatul civil ar trebui analizat doar in perspectiva concubinajelor heterosexuale.

A doua zi, aproximativ 30 de persoane, membri ai comunitatii LGBT, au protestat, la sediul central al PSD, fata de declaratiile facute de senatorul Ioan Denes.

Ulterior, Liviu Dragnea a declarat ca PSD este un partid tolerant, nu unul cu atitudini radicale, motiv pentru care sprijina conceptul ca in Romania exista loc pentru toata lumea, indiferent de orientarea sexuala.
„Nu sunt de acord cu afirmatiile domnului senator Denes si eu il sfatuiesc si pe el si pe ceilalti sa nu uite ca fac parte din PSD. PSD este un partid tolerant, nu un partid cu atitudini radicale, un partid care crede cu toata taria ca in societatea romaneasca avem loc toti si trebuie sa ne respectam unii pe altii”, a precizat atunci Liviu Dragnea.

CITESTE – IOAN DENEŞ: La propunerea colegilor, am fost propus să ocup funcția de Ministru al Apelor și Pădurilor

-Cine este IOAN DENEŞ: Cred în Dumnezeu şi cred în puterea lucrurilor bune!

DEPUTAT IOAN DENEŞ– COALIŢIA PENTRU FAMILIE – PALATUL PARLAMENTULUI  – 25 APRILIE 2017

GABRIEL LEŞ, Ministrul Apărării, va fi primul penticostal cu funcție de ministru 

~~~~~~~~~~

Premierul Mihai Tudose a anunţat că va trimite marţi dimineaţă, la Palatul Cotroceni, propunerea pentru conducerea Ministrului Apelor şi Pădurilor.

Totodată, chestionat dacă este mulţumit de această nominalizare, Tudose a spus: „Ca şi propunere este bună”. Ulterior, Tudose va merge la Palatul Cotroceni pentru învestirea lui Deneș, care va depune jurământul.

Senatorul Ioan Deneş este propunerea PSD pentru funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor, a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea, luni seară, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al social-democraţilor.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: