Proba de FOC a preșe­dintelui Iohannis va veni odată cu APROBAREA sau nu a REFERENDUMULUI cerut de 3,5 milioane de persoane prin „Coaliția pentru fami­lie“.

FOTO Tportal

Orice om fără parti-pris-uri politice sau înclinații sorosiste a constatat că președintele României, care e obligat de Constituție să fie mediator și nepartizan, a devenit în numai 3 ani un activist fervent al oengiștilor așa-zis progresiști. Cei care ne consideră pe noi, ăștia ce credem în va­lorile tradiționa­le ale fa­miliei și Dumnezeu, ca fiind homofobi! De altfel, dânsul a și spus-o! Fobia fiind o boală psihică, președintele nostru ne crede pe toți bolnavi, inclusiv pe cei 3,5 mi­lioane care susțin familia tradițională. Familie existentă de 2.000 de ani la creștini și de vreo 3.500 de ani la evrei!

Dar proba de foc a preșe­dintelui Iohannis va veni odată cu aprobarea sau nu a referendumului cerut de 3,5 milioane de persoane prin „Coaliția pentru fami­lie“. Atunci prezidentul/prezidențiabilul Iohannis va fi cu spatele la peretele democrației de tip reprezentativ! Dar poate că dânsul va vrea să „reziste“ în conti­nuare „împotriva voinței poporului“, după cum spunea președintele SUA, Donald Trump. Poate va reveni în ultimul moment la discursul din 2015, inspirat fiind de duhul adevărului. Vom vedea…

Marian Garleanu

Afla mai mult – ROMANIA LIBERA

Anunțuri

6 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  Ian 09, 2018 @ 11:09:23

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

  Răspunde

 2. dininimapentrutine
  Ian 09, 2018 @ 11:15:21

  A republicat asta pe Ciprian Barsan.

  Răspunde

 3. Trackback: Proba de FOC a preșe­dintelui Iohannis va veni odată cu APROBAREA sau nu a REFERENDUMULUI cerut de 3,5 milioane de persoane prin „Coaliția pentru fami­lie“. – CrestinTotal.ro
 4. octavpelin
  Ian 10, 2018 @ 03:39:46

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Răspunde

 5. mike
  Ian 10, 2018 @ 21:34:31

  Omul asta se incurca in hatisul filozofiei -politicaly correct- ( sau oligarhi lumii iau pus capastru ?)- Uita ca sa autodenumit -crestin- urmas al Domnului– pentru care a si fost votat de crestinii romani– Dar iata ca si-a dat masca jos – pentru el familia – e doar o poveste – pe noi -cei – 3,5 milioane care credem in familia instituita de Domnul ne-a facut fanatici– iar acum culmea, nazismul din el si-a aratat -(iubirea)fata de EVREI. Timpul trece domnule Iohanis 5 ani nu-i vecnicie vor venii alegeri si vom mai vorbi– Inca nu-i tarziu sa revii la normalitate –.– Sora Rodica , un bine v-am gasit si un an cu sanatate si bucuri la toata familia .

  Răspunde

  • rodi
   Ian 10, 2018 @ 23:27:32

   Thank you Mike, good to hear from you again since we got back. Nu mai prea avem sperant in Domnul presedinte, de acum numai printr-o interventie divina mai credem ca ar face ceva constructiv in suportul ‘familiei’.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blogosfera Evanghelică

ceas

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

Click pe harta pt ora actuala

 

http://www.clocklink.com/clocks/HTML5/html5-world.html?Vancouver&Chicago&Athens&480&blue
%d blogeri au apreciat asta: