Tragedia copiilor părăsiţi în spitalele din România continuă: 245 de nou născuţi au fost abandonaţi în primele trei luni ale anului 2017

Comentariu dureros asupra articolului :

Procopiu DacianLipsa educatiei spiritului. Duhul lor este educat sa caute cu prioritate propriul confort, ori un bebelus in casa numai confort nu inseamna. Inseamna suferinta, chinuiala, lipsa de somn, oboseala multa, si totusi ce nu stiu ele, e ca mai inseamna si o bucurie imensa, implinire totala si iubire fara marginire. Tinerele de azi sunt educate sa accepte sa fie exploatate de baieti, sa fie scalvele sexului si atat, iar baietii crezand ca sunt mai liberi la fel cad si ei in capcanele bolilor sexuale iremediabile si nici nu stiu multi ani multi dintre ei fiindca ele in majoritate sunt asimptomatice.

Societatea de azi, au reusit secularisti globalisti de azi si comunistii de ieri, sa o bazeze de hedonism pierzand esentialul si valoarile fiintei umane. Asta face Reforma Sexuala a globalistilor! Astea le sunt roadele – fiinte fara inima robotizate de placeri, manate ca pe niste haite de hiene hidosite si slutite de hedonism! Le-au bagat in cap tinerilor o libertate falsa, o libertate capcana ascunzandu-le efectele hedonismului. Iar biserica a uitat sa-i mai invete nobletea suferintei si a spiritului de sacrificiu!

Sarmanii tineri distrusi de papusarii acestei lumi si neglijati de Biserica, iata-le roadele! Mi-e sufletul catranit de jale cand privesc acesti ingerasi nevinovati. Pe toti i-as lua acasa si i-as inunda cu iubire.

Doamne ajuta-ne sa stim cum sa facem sa ii ajutam sa simta si ei iubirea aceea care acum le lipseste. Ai mila Tata si alina-le durerea, anxietatea, golul din inimioarele lor, inlocuieste-le siguratatea cu mana Ta divina mangaietoare care s-o simta pe frunti si-n inimi macar in fieare seara si gaseste-le camine adevarate la oameni dupa voia Ta. Dar pt aceasta trezeste Doamne crestinii in masa sa mearga sa infieze copilasii parasiti. Ai mila Doamne trezeste umanitatea in crestinii din Romania. Amin!

Statistica din articol:

245 de copii au fost părăsiţi în maternităţi şi în alte unităţi sanitare în primul trimestru al anului, conform datelor publicate pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie (ANPDCA). Potrivit aceloraşi date, la nivelul anului trecut au fost abandonaţi în spitale circa 1.000 de copii.

Dintre cei 245 de copii părăsiţi în unităţile medicale, 164 au fost părăsiţi în maternităţi, 71 în secţiile de pediatrie, iar 10 au fost lăsaţi în secţiile de spital.

De asemenea, 231 de copii au fost externaţi în perioada ianuarie-martie 2017, iar 100 s-au reîntors la familiile lor, unul a fost plasat la familia extinsă, 7 plasaţi la familie/persoană şi 102 au fost plasaţi la asistenţi maternali.

Totodată, 6 copii au fost încadraţi în centre de plasament, 4 copii în centre de primire în regim de urgenţă, iar 11 copii se regăsesc în alte situaţii, conform datelor ANPDCA, citate de Agerpres.

Aproape 1.000 de copii, mai precis 977, au fost abandonaţi anul trecut în spitalele din România. Mai mult de jumătate dintre ei au fost lăsaţi de izbelişte în maternităţi. Asta rezultă din datele centralizate de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie (ANPDCA).

Un comentariu (+add yours?)

  1. Lidia
    ian. 10, 2018 @ 13:48:31

    Nu sint deloc convinsa ca este vorba de hedonism !!! Abandonul bebelusilor la nastere este un fenomen curent in Romania de mai multe decenii…Multi spun ca lipsa de mijloace financiare ar provoca acest fenomen insa nici lucrul acesta nu ma convinge… vedem pe alte continente mamele numai oase si piele care mor de foame fara sa-si lase copii din brate.
    Am avut ocazia ca sa lucrez in orfelinate in Romania si cred ca ar trebui sa cautam in directia lipsei de valoare pe care o dam fiintei umane la noi in tara. Mentalitatea si filozofia de viata pe care o avem si observam cu usurinta ca exista o lipsa de respect, fata de fiinta umana in general. Putem observa un imens dispret fata de persoane fara protectie : ca bebelusi si copii (a nimanui) bolnavii, persoanele handicapate, batrânii singuri si fara resurse, sau romii. Fiinta umana este vazuta ca un obiect : daca ne poate fi de folos o valorizam – daca nu, o dam deoparte du dispret sau o abandonam fara remuscari.
    O filozofie de viata mostenita dintr-o generatie la alta. Este necesara o reeducare a populatiei incepând de la cei mici, pâna la cei mari…si când spun cei mari ma refer la cadrele medicale (infirmiere, sau medici), profesori, cadrele juridice, politicieni, pastori, popii din bisericii etc

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: