Timp online – ,,Niciun semn de la Cotroceni.” Propunerea pentru șefia ministerului Apelor și Pădurilor se află pe masa președintelui Klaus Iohannis!

Propunerea pentru șefia ministerului Apelor și Pădurilor se află pe masa președintelui Klaus Iohannis!

Ioan Deneş este senator de Bistriţa Năsăud şi se află la al doilea mandat de parlamentar. În 2014, el a anunțat în plenul Senatului că, începând din 28 februarie, şi-a dat demisia din acest partid şi s-a înscris în PSD, motivând că cetăţenii l-au ales să-i reprezinte „la putere”.

Ioan Deneș a susținut, într-o conferință de presă, că familia tradițională trebuie definită în continuare ca uniunea dintre un bărbat și o femeie. Senatorul și-a atacat colegii de partid, pe care i-a acuzat de ipocrizie. „Nu pot să observ ipocrizia declarațiilor publice și a abordărilor pe care o are PNL la nivel național și aici mă refer la ultima declarație a președintelui PNL, doamna Raluca Turcan. (…) A decuplat familia de căsătorie, spune foarte clar că acceptă ca în Constituție să apară căsătoria care este creată dintre un bărbat și o femeie, dar nu mai spune că familia trebuie să fie legată de căsătorie. Aceasta este ipocrizia”, a spus Ioan Deneș, potrivit Libertatea.

Klaus Iohannis decide dacă îl va numi pe Ioan Deneş la ministerul Apelor şi Pădurilor

Propunerea pentru șefia ministerului Apelor și Pădurilor se află pe masa președintelui Klaus Iohannis! Șeful statului trebuie să decidă dacă Ioan Deneș este potrivit pentru a ocupa locul lăsat vacant de Doina Pană. Între timp, Opoziția critică deja propunerea făcută de PSD.

TIMP Online

Niciun semn de la Cotroceni. Între timp, premierul Tudose pregăteşte restructurarea Guvernului

Învestirea senatorului Ioan Deneş în funcţia de ministru al Apelor şi Pădurilor se lasă aşteptată. Propunerea PSD se află încă de marţi la Cotroceni, însă Preşedintele României, Klaus Iohannis, nu a anunţat dacă este de acord cu ea.

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    ian. 12, 2018 @ 04:21:47

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: