Douăzeci și unul de deținuți au încheiat legământ cu Dumnezeu în apa botezului la Penitenciar

 

Douăzeci și unul de deținuți au încheiat legământ cu Dumnezeu în apa botezului la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Oradea.

În urmă cu o lună, în data de 10 Decembrie, în Penitenciarul de Maximă Siguranță din Oradea a avut loc un botez nou testamental. A fost bucurie în rândul voluntarilor, a fost bucurie printre deținuți, chiar și în inimile unora din ei, dar a fost mare bucurie în cer, fiindcă nu unul, ci douăzeci și unul de deținuți au încheiat legământ cu Dumnezeu în apa botezului. (Luca 15:10)

Totul a pornit cu un singur deținut care la fiecare întâlnire întreba – când va fi botez ? Dumnezeu a lucrat cu putere în rândul lor, așa că 18 deținuți de la regimul închis, și 3 de la regimul de maximă siguranță au fost botezați în Numele Domnului nostru Isus Cristos.

Vă mulțumim tuturor pentru rugăciunile înălțate la Dumnezeu, pentru sprijin și încurajare. Mulțumim tuturor voluntarilor implicați, bisericilor, asociațiilor și fundațiilor care desfășoară activități cu persoanele private de libertate. Dar am vrea ca prin toate eforturile noastre unite toată Slava și Cinstea să fie a Domnului, fiindcă El singur este Vrednic ! (Apocalipsa 4:11)

Sorin Maier

Reclame

3 comentarii (+add yours?)

  1. dininimapentrutine
    ian. 12, 2018 @ 11:01:55

    A republicat asta pe Ciprian Barsan.

  2. dininimapentrutine
    ian. 12, 2018 @ 11:15:28

    Lăudat sa fie Domnul!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: