La mulți ani frumoşi Ioana Şaitiş !!!

Marcel Şaitiş: Dragă Ioana, sunt recunoscător lui Dumnezeu că te-a adus în viața mea, pentru că ești darul cel mai ales și mai prețios al vieții mele.

Prin tine, viața mea a fost binecuvântată în totalitate: cu o familie mare frumoasă, cu copii minunați, cu un curaj „nebun” de-a străbate lumea până în celălalt capăt, cu o lucrare provocatoare și dedicată pentru Dumnezeu.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu și ție pentru caracterul frumos și inima bună pe care o ai!
Văd în tine un exemplu frumos al omului care zilnic se trezește odată cu zorile, ca să stea de vorbă cu Creatorul Lui, în tihnă, să își încarce inima cu putere divină, cu dragoste, cu învățături sfinte, apoi să se dedice oamenilor din jur, slujindu-le cu dragoste, seriozitate, smerenie și înțelepciune.

Văd în tine o mamă iubitoare, înțeleaptă, pricepută în a înțelege inima copiilor și a-i duce spre creșterea lor spirituală, relațională și a-i educa să fie oameni destoinici.

Văd în tine o soție frumoasă, fidelă, dedicată înțelegerii soțului ei, iubitoare, ajutându-l cu sfaturi bune în momentele lui de criză, încurajându-l să calce cu încredere în voia lui Dumnezeu, să fie curajos, chiar când nu înțelege în întregime planul divin.

Văd în tine o „mamă” a copiilor malgași, zeci de copii malgași, iar de-a lungul acestor ani, sute de copii malgași, care, în ciuda faptului că au mame, nu încetează să te caute, să îți ceară ajutor, să apeleze la tine când sunt bolnavi, împreună cu părinții lor, să te roage să simți cu ei, să îi îmbraci; iar tu o faci, ca și cum ar fi copiii tăi.

Văd în tine un om care împărtășești Pâinea Vieții – viața și învierea Domnului Isus Hristos, la cei mici și la cei mari, fie în particular, în timp ce îi pansezi, fie în public, în timp ce îi ajuți la școală sau în timp ce îi înveți lucruri despre viață. Simți oamenii și ai dragoste și răbdare pentru ei, iar admirația mea pentru tine și felul în care îi iubești crește, pe măsura slujirii tale.

Dincolo de toate acestea, văd că în centrul vieții tale este Domnul Isus Hristos, iar esența jertfei Sale nu doar că o trăiești, ci știi să o prelucrezi și să o folosești ca un medicament pentru fiecare inimă zdrobită, în căutare de speranță.

La mulți ani, dragostea mea!
Marcel și copiii – Alessia, Ruth și Filip, care te iubim nespus.

Familia Saitis cu copiii si Paul Ion si Berinde Delia Foto Berinde Delia

La mulți ani frumoşi Ioana Şaitiş iți dorim si noi! Dumnezeu să-ți răsplătească slujirea şi dedicația ta.

Berinde Delia: La mulți ani frumoşi Ioana, Dumnezeu să te binecuvânteze şi să te ocrotească mereu sub aripa Lui!!!!
Familia Şaitiş- O familie foarte prețioasă şi dragă sufletului meu, mulțumesc lui Dumnezeu pentru clipele frumoase şi binecuvântate petrecute împreună!

Familia Şaitiş este o familie misionară care slujeşte in Madagascar:

Citeşte un articol recent despre lucrarea familiei Şaitiş in Adevărul:

Adevărul: Românul Marcel Şaitiş, misionar penticostal în insula africană….

un interviu la Romanian Television Network despre misiunea din Madagascar:

Un articol publicat recent pe Agnus Dei despre lucrarea lui Ioana:

Bucuria de a îngriji bolnavi, adulți și copii în Madagascar – Ioana Șaitiș

Ioana este în anul II la Școala de Asistente Medicale și Moașe, PARAMA-IF. În Clinica Ambalavato, apoi în Spitalul Municipal Antsimo din Antsirabe, a îngrijit și a învățat să ofere ajutor medical atât adulților, cât și copiilor.

Tocmai a terminat stagiul la Secția de Pediatrie din Spitalul municipal. Unii dintre copiii pe care i-au îngrijit doctorii și asistentele în secție au murit sub ochii ei, pentru că erau în stare foarte gravă. Ca să le facă viața mai frumoasă, deserori s-a jucat cu ei în timp ce primeau tratament, stârnindu-le zâmbete până în ultimul moment.

Despre bucuria de a sluji oamenilor și durerea de a-i vedea cum „pleacă” din cauza bolilor grave, ea a scris în articolul următor, la care i-am dat și eu o mână de ajutor: https://misiunemadagascar.ro/…/Articol-Ioana-Saitis-in-Revi…

POZA De SUS: Ioana –

Fac munca de asistentă stagiară cu bucurie, chiar dacă aș avea o mulțime de motive să renunț.
Am văzut ca o mare binecuvântare ușa deschisă de
Dumnezeu la PARAMA-IF – Școala de Asistente Medicale și Moașe din Antsirabe. Nu bănuiam atunci drumul pe care îl voi parcurge și cât de tare îmi va modela inima.
Mi-am găsit împlinită inima de misionară între acești oameni bolnavi, săraci și singuri, îmbrăcați sărăcăcios, murdari și totuși scumpi înaintea lui Dumnezeu.
Privind lucrurile superficial este periculos și neatrăgător să fii între acești oameni. Disperarea lor te poate doborî și pe tine. Văzându-i cum mor pe unii dintre pacienții pe care îi îngrijești, te cuprinde amărăciunea.
În aceste împrejurări, găsești o împlinire fantastică să îmbrățișezi un copil bolnav sau subnutrit care are nevoie disperată de dragoste. Să aduci un zâmbet pe fața unui copil aflat în ultimele sale clipe din viață, jucându-te cu el, este o mare bucurie și o mare povară în același timp.
Găsești o bucurie de nedescris să împărtășești
Vestea Mântuirii unei mame disperate, gata să o primească ca o soluție pentru situația ei.Adevărata dăruire înseamnă o revărsare a iubirii tale. Atunci când dăruiești în acest fel, nu simți că ești
sleit de puteri. De fapt, te simți înviorat, pentru că iubirea pe care o dăruiești se întoarce la tine. Fiecare dintre noi are ceva de dăruit. Darul tău aduce bucurie – ție şi celorlalți.

Pentru a face mai frumoasă viața copiilor în spital, am dus de acasă cărți de colorat și creioane, pe care le-am dat copiilor, ca să își mai treacă ziua, în timp ce iau tratament.
I-am încurajat pe copiii noștri să își dăruie din jucăriile lor, iar ei au pregătit animăluțe de pluș și alte jucării, pe care le-am dus copiilor din spital.Părinții nu au bani să cumpere medicamente pentru
acești copii, în general, iar spitalul nu oferă nimic gratuit, pentru că așa sunt lucrurile în Madagascar. Totul se plătește: alcoolul sanitar, bandajele,
seringile, medicamentele, mănușile cu care îi îngrijești.
În fiecare zi duc medicamente, pansamente, mănuși și alte lucruri de acasă, din farmacia Betezda, ca să îi
îngrijim pe unii dintre cei mai săraci dintre bolnavi. Am dus deja o plasă mare de medicamente de când sunt în
stagiu medical la Pediatrie. Personalul medical face în fiecare dimineață colectă, din milă față de pacienți, ca să poată cumpăra medicamente pentru unii din copiii care sunt în stare gravă.
De multe ori, părinții își aduc copiii în spital, stau lângă ei permanent, dar și unii și alții rabdă foame.Alessia, fiica noastră de 10 ani, a fost așa de atinsă când am povestit despre aceste lucruri, încât a donat o parte importantă din economiile ei din ultimii ani pentru a putea cumpăra medicamente acestor copii în spital.

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: