RĂPIREA – Film subtitrat

1 Corinteni 15:52

într-o clipă, într-o clipeală din ochi, la cea din urmă trâmbiţă. Trâmbiţa va suna, morţii vor învia nesupuşi putrezirii şi noi vom fi schimbaţi.

Acest film crestin prezinta povestea a doi agenti FBI, Adam Riley (interpretat de David A.R. White) si Charles Baker (Kevin Downes), în timpul fenomenului cunoscut în teologia crestina ca Rapirea Bisericii dinaintea Sfâraitului Lumii. Filmul arată răpirea cu o descriere foarte clară.

8 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  ian. 14, 2018 @ 03:10:28

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. nanaarpy78
  ian. 14, 2018 @ 08:44:27

  iooooooi ce film lung!!!! naaa mi a atras atentia, o sa ma uit, mai este un film Chipul fiarei sau asa ceva. Ne am uitat cu prietenii dupa revelion avea mai multe parti dar numai una am gasit pe youtube, n am gasit si celelalte parti, Na aia trebuie vazut. Sincer m am ingrozit si imi dau seama ca nu sunt pregatit sa mi se taie capul. Filmul e vechi, am ras un pic ca asa mult ne am dezvoltat fata de anii 70 incat ne au izbit diferentele dintre cele doua perioade, dar mesajul ei a fost atat de revelant si clar! Curios ca pe vremea aia produsele aveau coduri de bara cu toate ca in film se vedea ca multe lucruri nu aveau ce avem azi.
  Eu nu cred ca poate fi inselat sistemul anticristic cum au incercat in film dar e foarte bun mesajul ei

 3. nanaarpy78
  ian. 14, 2018 @ 16:04:30

  Ei bine, e miezul noptii, dupa Biserica am mers la prietenii mei sa ne uitam la acest film. Am cateva precizari. Filmul in doua locuri este fara sunet. In traducere destule greseli gramaticale. Cred ca o sa semnalez celui ce a postat acest film. Ok astea sunt nesemificative dar la sfarsitul filmului am ramas un pic dezamagit ca acest film crestin (sau a vrut sa dea impresia asta) s a transformat in film de actiune cu lupte sangeroase enuntand chestiuni din Biblie cum ar fi cine ridica sabia, de sabie va fi ucis sau ochi pt ochi, dinte pt dinte si chiar a fost un pic exagerat ca comandantul care urmarea crestinii este ucis, dar nu inainte sa ucida pe cel ce l a impuscat. O alta chestiune e ca unul dintre agentii FBI este infiltrat in grupul de crestini dar ii este scos microcipul, deci aici chiar prietenul a zis ca acest lucru e eronat pt ca transmite mesajul ca va fi ok si pt cei ce au primit microcipul. Si in acest film am observat ca nu e un film facut recent pt ca se vede ca a fost facut intr o perioada care nu se aseamana cu a noastra. Deci traim zile in care avansul tehnologic este atat de mare incat in film am recunoscut aceste diferente. Nu stiu din ce an e filmul, a zis prietenul ca probabil din anii 90, dar eu as spune chiar mai mult din anii 70 sau 80. In fine. I am zis si prietenului ca voi lua din film ce e de luat spre invatatura noastra si cred ca e bine sa memoram versete pt vremuri grele care vor veni. Mi au placut in schimb unele mesaje din film. A doua parte a fost greu de urmarit, multe s au derulat si a fost greu de inteles. Chiar s a sfarsit aiurea. De aceea consider ca acest film a fost transformat in film de actiune de tip Holiwood cu un mesaj film? In fine.

  • rodi
   ian. 15, 2018 @ 00:52:05

   noi am vazut filmul acesta cand circula prin biserici in SUA prin anii ’80. Nu stiu exact anul in care a fost filmat si de obicei trec ani chiar si pana la filmare, de obicei, pana se strang fonduri, etc. Ideea filmului r buna, ne da de gandit si ne arata cum ar putea sa fie. Numai Dumnezeu cunoaste viitorul cu adevarat, dar si omul isi poate face idei si ideile din filmul asta sunt menite sa straneasca pocainta in om, ca omul sa nu se joace, caci consecintele sunt grave.

 4. nanaarpy78
  ian. 14, 2018 @ 16:06:44

  cu un mesaj crestin? In fine

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: